Η πρότασή μας για Σινεμά: «Ben is Back»

Ένα οικογενειακό δράμα πολύ πιο άγριο από αυτά που έχεις συνηθίσει.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα την πρώτη βδομάδα του 2019, επιστρέφουμε στην καλή μας συνήθεια και σας προτείνουμε το πρώτο μας φιλμ για τη νέα χρονιά. Μόνο που αυτή τη φορά θα πάμε σε κάτι πιο δραματικό.

Αφήνουμε λοιπόν για λίγο στην άκρη μπλοκμπαστεριές τύπου «Aquaman» και «Bumblebee» και εστιάζουμε στην ταινία του Peter Hedges (σεναριογράφου του «About a Boy») που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Το οικογενειακό δράμα, «Ben is Back».

 

Η Πλοκή

Ο Lucas Hedges (υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου στο «Manchester By the Sea») υποδύεται τον 19χρονο Ben Burns ο οποίος γυρίζει απροσδόκητα στο πατρικό του το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων δίνοντας τεράστια χαρά τη μητέρα του, Holly (Julia Roberts) και την αδερφή του, Ivy (Kathryn Newton). Η επιστροφή του ωστόσο συνοδεύεται με άπειρες σκιές λόγω του «σκοτεινού» παρελθόντος και του εθισμού του στα ναρκωτικά. Είναι άραγε αποφασισμένος να αφήσει πίσω τις κακές συναναστροφές και συνήθειες ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Ένα κρίσιμο 24ωρο ξεκινάει για εκείνον και τη μητέρα του, με νέες συνταρακτικές αλήθειες να έρχονται στο φως την ώρα που η Julia Roberts μας παραδίδει το απόλυτο δράμα που θα ένιωθε κάθε γυναίκα στη θέση της. Της μητέρας που βλέπει την αγάπη για το παιδί της να δοκιμάζεται συνεχώς.

 

 

Ηθοποιοί: Julia Roberts, Lucas Hedges, Kathryn Newton, Alexandra Park, Courtney B. Vance
Σκηνοθεσία: Peter Hedges

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved