Η πρότασή μας για Σινεμά: «Bumblebee»

Η spin-off ταινία των Transformers μας γυρνά πίσω στα 80's.

Ο Michael Bay μας έχει απογοητεύσει πλέον με τη βαρετή πορεία που ακολουθεί στα «Transformers» ωστόσο η ανάθεση του τελευταίου project σε σκηνοθέτη-ερωτηματικό, τον Travis Knight («Kubo and the Two Strings») και οι καλές κριτικές που μάζεψε η ταινία μας ωθούν να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στο σύμπαν των ρομπο-οχημάτων.

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν περιμένουμε καλά πραγματάκια από το spin-off της παρέας του Optimus Prime, με τον κλήρο να πέφτει στον γλυκύτατο «Bumblebee» και την origin ιστορία του.

 

bumble

 

Η πλοκή

Εν έτει 1987 λοιπόν -πολύ πριν τα μπλέξει με τον Shia LaBeouf-, ο κυνηγημένος Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή πόλη της California. Η Charlie Watson (Hailee Steinfeld), λίγο πριν κλείσει τα 18, αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο και στο δρόμο της βρίσκεται ο χτυπημένος και γεμάτος σημάδια Bumblebee. Καθώς η Charlie τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος αλλά ένας στρατιώτης ενός πολέμου πέρα από κάθε φαντασία. 

 

 

Σύμφωνα με όσα ακούγονται είναι μοναδική ταινία του franchise που έχει λάβει θετικές κριτικές, κάτι που το αποδεικνύει το καλό του σκορ στο ImDb. Η παρουσία του John Cena στο ρόλο του brutal Agent Burns είναι ένα στοίχημα για το κατά πόσο μπορεί ο διάσημος wrestler να σταθεί στο μεγαλύτερο επίπεδο ταινιών δράσης.

Ηθοποιοί: John Cena, Hailee Steinfeld, Peter Cullen, Dylan O'Brien
Σκηνοθέτης: Travis Knight



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved