Η Πρότασή μας για Σινεμά: «Aquaman»

Ο βυθός και η Ατλαντίδα βρήκαν τον ήρωά τους.

Για πολλούς η ταινία ήταν καταραμένη. Το προσπάθησαν παλιότερα με τον Justin Hartley σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο η τότε πολυαναμενόμενη σειρά κόπηκε από τον πιλότο κιόλας. Για όσους έβλεπαν «Entourage» μάλιστα ήταν το μεγάλο χιτ που θα πρωταγωνιστούσε o Vincent Chase. Ούτε και τότε έγινε.

 

vinc

 

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2016 συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσαμε το «Batman vs Superman: Dawn of Justice» είδαμε επιτέλους την DC Comics να εισάγει ξεχασμένους χαρακτήρες της, που θα αποτελούσαν τα μελλοντικά της «όπλα». Ο ένας εξ αυτών, ο «καταραμένος» βασιλιάς της Ατλαντίδας. Ο Khal Drogo του υδάτινου κόσμου. Ο «Aquaman» του Jason Momoa.

 

 

 

To story

Δεν χρειαζόταν να περιμένουμε πολύ για να τον δούμε. Αρχικά ήταν από τα λίγα καλά στο μέτριο «Justice League» ωστόσο τώρα έφτασε η στιγμή –όπως έγινε και με την «Wonder Woman»- να απογειώσει τη σόλο ταινία του. Ο Arthur Curry (Jason Momoa) λοιπόν, ως γιος της Atlanta (Nicole Kidman), βασίλισσας της Ατλαντίδας και ενός θνητού είναι ο άνθρωπος που συνδέει τη στεριά με τη θάλασσα. Από τότε που θα γνωρίσει τη Mera (Amber Heard) ο κόσμος του αλλάζει.

Ο ετεροθαλής αδερφός του, Orm (Patrick Wilson) ετοιμάζεται για πόλεμο με τους γήινους γεγονός που έχει διχάσει τον βυθό. Ποιος μπορεί να ηγηθεί όσων δεν θέλουν την επίθεση στη στεριά;

Ο κύριος στο παρακάτω τρέιλερ:

 

 

Το «Aquaman» κάνει πρεμιέρα απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να προσφέρει μπόλικη δράση, ενδιαφέρουσα πλοκή, σπουδαίο καστ και όπως συνηθίζεται σε υπερωικά φιλμ, αρκετό χιούμορ. Με βάση την υψηλή βαθμολογία από το «IΜDb»  μόνο απαισιόδοξοι ΔΕΝ είμαστε για αυτό που μας επιφυλάσσει η DC Comics.

Ηθοποιοί: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Dolph Lungren, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II
Σκηνοθέτης: James Wan

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved