Το live του Τheodore στην Τεχνόπολη είναι μια εμπειρία που δεν χάνεται!

Συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος του κειμένου για να μπεις στην κλήρωση που θα σε στείλει στη συναυλία της 18ης Ιουλίου.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ο Theodore επέλεξε την Τεχνόπολη για να αποχαιρετήσει τον δίσκο που τον ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Αμερική, και να εισάγει το κοινό στον νέο του άλμπουμ που θα τον ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά. Μια συναυλία - γέφυρα μεταξύ του «It is But It’s Not» και του νέου ηχητικού τοπίου που διαμορφώνουν οι μουσικές και τα τραγούδια της νέας του δουλειάς.

Δύο από αυτά έχουν ήδη κυκλοφορήσει – το Towards (3/3) και το Spit Blood Out (8/6) που τα ακούμε στα ραδιόφωνα της πόλης και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

 

Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων. Στην συναυλία του στην Τεχνόπολη, ο Theodore θα παρουσιάσει νέο υλικό μαζί με κομμάτια από τους δύο προηγούμενους δίσκους του σε ένα ιδιαίτερο οπτικοακουστικό θέαμα.

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την πόλη για τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου δίνουμε ραντεβού στην Tεχνόπολη για την πιο ατμοσφαιρική συναυλία της πόλης!

To Ratpack.gr δίνει τη δυνατότητα σε δύο (2) νικητές να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Theodore την Τετάρτη 18/7, ώρα έναρξης: 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30), στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στην κλήρωση είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα στο τέλος του κειμένου!

 

Info

Theodore live | 18 Ιουλίου

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Εισιτήρια: προπώληση 8 € | Ταμείο: 12 €

Ώρα Έναρξης: 21:00

Παίζουν οι μουσικοί:

Theodore, Alessandro Giovanetto, Manos Kourkoulis, Nikolas Papachronopoulos, Ashley Hallinan.

Σχεδιασμός Ήχου & Παραγωγής: Βαγγέλης Μόσχος

Stage Manager: Βαγγέλης Χασιώτης

Σχεδιασμός Φώτων – Φωτίστρια: Μελίνα Ζερβάκη

Σχεδιασμός και Εκτέλεση Παραγωγής: United We Fly (https://www.unitedwefly.com/)

 

Tα διεθνή media για τον Theodore

"His new single, ‘Spit Blood Out’ […] displays the musician’s atmospheric sound and soaring vocals, celestial synthesizers and intoxicating basslines all float amidst solar rays of shimmered guitar tones". - Music Week

“’It Is But It’s Not’ - Between grace, melancholy and simplicity.” - Tsugi

“One of my most exciting discoveries.” - Lauren Laverne, BBC Radio 6 Music

“Like if Leonard Cohen sang for Sigur Ros.” - Europavox

“Theodore’s work is that fascinating and beautiful. Exactly like his live shows, where the audience mostly stands there with their mouths wide open.” - Szene

"Continually seeking out fresh inspiration, Theodore recently sat down to work on something new, something he had never done before. New song 'Towards? (for what is to come)' is the result. Beautiful Sigur Ros-esque noise, it unfurls at its own pace, a patient display of stellar imagination." - Clash

 

Follow Theodore

www.theodore-music.com

Follow United We Fly

https://unitedwefly.com©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved