4 διπλές προσκλήσεις για να αράξεις στην Ταράτσα του Φοίβου μαζί με Σαββόπουλο και Λούλη

Ξέρεις από σήμερα τι θα κάνεις στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου...

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η "ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ" ολοκληρώνει τον κύκλο της τον Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους!

Καλεσμένοι του Φοίβου αυτή την εβδομάδα είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Χρήστος Λούλης και για να μην το χάσεις σου δίνουμε 4 διπλές προσκλήσεις (2 για κάθε μέρα) για τις παραστάσεις την Τετάρτη 27/9 (21:00) και την Πέμπτη 28/9 (21:00).

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack και να ταγκάρεις εκείνη ή εκείνον με τον οποίο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

858cdd14 0e6d 47d5 91a6 5647f21e1e2a

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26/09/2017 στις 13:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

Εμείς είχαμε πάει μέσα στο κατακαλόκαιρο (και είχαμε φροντίσει να πας και εσύ και να ξαναπάς) και είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Να, θυμήσου τι γράφαμε στην στην «ανταπόκρισή» μας:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι που πλημμυρίζει τη σκηνή».

Μην χάσεις την ευκαιρία!

* Οι όροι του διαγωνισμού εδώ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved