4 διπλές για να ανέβεις στην Ταράτσα μαζί με Πάνο Μουζουράκη και Ζήση Ρούμπο

Ρομαντισμός και επανάσταση στο stage της Ταράτσας του Φοίβου.

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου, η «Ταράτσα του Φοίβου» έχει επιστρέψει δυναμικά τον Σεπτέμβριο, τον 4ο μήνα του καλοκαιριού, όπως λένε πολλοί.

Ετοιμάσου λοιπόν για ένα ρομαντικό (#not) και αισθαντικό διήμερο (ξανά #not) με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Ζήση Ρούμπο.

Κληρώνουμε λοιπόν 4 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 20 και 21 Σεπετεμβρίου (δύο για κάθε παράσταση).

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack (θα το βρεις εδώ) και να ταγκάρεις εκείνη ή εκείνο με τον οποίο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

img72575 db2c89985877462bc6960fa8edb7f62d

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 19/9 στις 15:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

Εμείς είχαμε πάει μέσα στο κατακαλόκαιρο (και είχαμε φροντίσει να πας και εσύ και να ξαναπάς) και είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Να θυμήσου τι γράφαμε στην στην «ανταπόκρισή» μας:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι που πλημμυρίζει τη σκηνή».

Μην χάσεις την ευκαιρία, κρίμα είναι.

* Οι όροι του διαγωνισμού εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης