Happy 20th: Το Bolivar Beach Club είναι ο top καλοκαιρινός προορισμός κοντά στο κέντρο της Αθήνας

Το Bolivar Beach Club, το στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ετοιμάζεται να γιορτάσει με στυλ την 20η επέτειό του και γι’ άλλη μια χρονιά, πρόκειται να προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες, κορυφαία μουσικά events και απολαυστικές γαστρονομικές προτάσεις.

Φωλιασμένο κατά μήκος της ακτογραμμής του Αλίμου, έχει γίνει συνώνυμο με τις ηλιόλουστες μέρες στη θάλασσα, τις νύχτες γεμάτες μουσική και φυσικά, τις χαρούμενες αναμνήσεις που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια! Και δεν είναι τυχαίο!

 

Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος… δίπλα σου!

Είσαι στην Αθήνα και αναζητάς κάπου να απολαύσεις τον ήλιο, να κάνεις μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, να ξεσκάσεις με την οικογένειά σου ή απλά να χαλαρώσεις με ένα cocktail στο χέρι ακούγοντας καλή μουσική… το Bolivar Beach Club προσφέρει την πιο ειδυλλιακή απόδραση για όλους!

Τόσο κοντά σου αλλά τόσο μακριά από τη φασαρία της πόλης, υπερηφανεύεται για το εξωτικό περιβάλλον του με τα καθαρά τιρκουάζ νερά, τις άνετες ξαπλώστρες και τους φιλόξενους χώρους του, τα οποία αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης και πολυτέλειας. Και αν θέλεις πιο prive καταστάσεις ζήτα να σε πάνε στη gazebo area, έναν χώρο διαμορφωμένο με την αντίστοιχη επίπλωση για να «λιώσεις» όπως σου αρέσει!

 

bolivar1

 

Η μουσική είναι η καρδιά του Bolivar!

Η μουσική βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της γοητείας του Bolivar και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Το μεγάλο άνοιγμα στις 27 Απριλίου με το δημοφιλές δίδυμο Fideles έδωσε τον ρυθμό γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Τα βράδια του Μαΐου έχουν ήδη κατακλυστεί από τους ήχους καλλιτεχνών παγκόσμιας κλάσης. Πρόκειται για τις μοναδικές εμφανίσεις του Oliver Huntemann, Maceo Plex και Miss Monique και το επερχόμενο Σάββατο 25/5, του διάσημο ντουέτου MIND AGAINST για μια μαγική βραδιά κάτω από τη πανσέληνο!

 

 

Ο Ιούνιος είναι γεμάτος με φοβερά events

Tale of Us – 8/6, Arodes & Dyzen – 1/6, Kadebostany Dj set – 15/6, Boris Brejcha - 21/6, Vintage Culture – 22/6, Joseph Capriati -29/6 και ακόμα πολλοί καλλιτέχνες ετοιμάζονται να έρθουν στο μοναδικό στο είδος του beach club, έτσι ώστε να απογειώσουν τους επισκέπτες με τη μουσική και την ενέργειά τους.

Επίσης, στις 13 Ιουλίου, για να σηματοδοτήσει την 20η επέτειό του, το Bolivar θα διοργανώσει μια θεαματική βραδιά με τους θρύλους της house μουσικής Dennis Ferrer και Kiko Navarro. Και οι δύο καλλιτέχνες είναι γνωστοί για τις δυναμικές ερμηνείες τους και εγγυώνται μια νύχτα ασταμάτητου χορού και διασκέδασης. Μαζί τους οι resident DJs του Bolivar, Steph & Rezo, οι οποίοι ξέρουν πάντα πώς να συνεχίσουν το πάρτυ.

 

 bolivar2

 

Γαστρονομική Απόλαυση!

Ενώ η μουσική κάνει την ψυχή να χορεύει, οι γαστρονομικές προτάσεις του Bolivar δεν θα αφήσουν το στομάχι σου άδειο. Το εστιατόριο του παραλιακού κλαμπ, πάντα είχε ένα μενού γεμάτο με λαχταριστά πιάτα, αλλά φέτος με τον ερχομό του νέου chef Θεόφιλου Κυριακίδη στο πλάι του ταλαντούχου Ari Jalal, το ενίσχυσαν με νέες προσθήκες. Τι θα δοκιμάσεις; Έναν συνδυασμό μεσογειακών γεύσεων με μοντέρνες και έθνικ πινελιές, μαγειρεμένες πάντα με φρέσκα, τοπικά υλικά. Από γκουρμέ πιάτα με θαλασσινά μέχρι λαχταριστά ψητά κρέατα και επιλογές για χορτοφάγους, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο κατάλογος προσφέρει λιχουδιές για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

 

 bolivar3

 

Όλες οι νέες προτάσεις:

  • Σαλάτα Beluga: Φακές beluga, ντομάτα, αγγούρι, καρότο τουρσί, κολοκύθι, μαϊντανός, βαλσάμικο, τσίλι και ελαιόλαδο
  • Paccheri Lobster: Κόκκινος αστακός, paccheri, μπισκ, φρέσκια ντομάτα και βότανα
  • Dry age burger: Ψωμί panini, dry age μοσχαρίσιος κιμάς 40 ημερών, 250 γρ. cheddar, iceberg, ντομάτα, bacon, Big mac sauce, αυγό, ΒΒQ sauce
  • Inside skirt (διάφραγμα) 300 γρ.: Συνοδεύεται με καλοκαιρινά baby λαχανικά εποχής
  • Γαλακτομπούρεκο αλλιώς: Καραμελωμένα φύλλα, κρέμα γαλακτομπούρεκο

Ακόμη, η γευστική εμπειρία στο Bolivar συμπληρώνεται με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τους ιδιαίτερα cozy καναπέδες και καθίσματα αλλά και το εξαιρετικό service. Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα, ένα ρομαντικό δείπνο, ή ακόμα και ένα γρήγορο snack, κάθε γεύμα είναι μια γιορτή!

 

 bolivar4

 

Το Bolivar Beach Club είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος, είναι ένα συναίσθημα. Τα τελευταία 20 χρόνια, έχει γίνει ένα αγαπημένο σημείο συγκέντρωσης για ντόπιους και τουρίστες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα, γεμάτη θετική ενέργεια, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Η διοίκηση είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών και στη δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων τόσο των επισκεπτών του, όσο και των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρηση.

Το καλοκαίρι είναι εδώ… και το Bolivar υπόσχεται μια σεζόν θεαματική, γεμάτη μουσική, διασκέδαση και μαγεία!

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.bolivar.gr/.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved