Η LAMDA Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall του ομίλου Lamda Development, φιλοξενούν εντυπωσιακά μουσικά κονσέρτα με πιάνο στο πλαίσιο του Piano City Athens 2024. Το αγαπημένο μουσικό street festival για μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του This Is Athens City Festival.

«COSMOS Laser Show & Piano» στο The Ellinikon Experience Centre

Ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει μελωδίες πιάνου και στοιχεία φωτός, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του The Ellinikon Experience Park. Το φαντασμαγορικό show με laser θα ντύσει με φως τις μοναδικές μελωδίες του καταξιωμένου καλλιτέχνη Victor, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα ορατό από πολλά σημεία της πόλης.

To συναρπαστικό «COSMOS Laser Show & Piano» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 21.00.

Lamda-Development-x-Piano-City-(1).jpg

«Piano & Hip Hop Show» στο The Ellinikon Experience Park

Αγαπημένες μελωδίες πιάνου συναντούν το street dance στο The Ellinikon Experience Park. Το ανατρεπτικό μουσικοχορευτικό show θα παρουσιάσει σολιστικούς αυτοσχεδιασμούς μοντέρνων κομματιών στο πιάνο, από τον ταλαντούχο πιανίστα Ηλία Καλούδη, με τη συνοδεία θεαματικών hip-hop χορογραφιών, από τη βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs. Τις χορογραφίες υπογράφουν η γνωστή χορογράφος Άννα Αθανασιάδη και η χορεύτρια και δασκάλα χορού Ελένη Κυριακίδη.

To «Piano & HIP HOP Show» θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/05 & Κυριακή 19/05 στις 17.45, 18.45 και 19.45.

«The Magic of Musicals» στο Golden Hall

Golden-Hall-_-PIANO-CITY-ATHENS.jpg

Δύο καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί, η σοπράνο Ντένια Λεβέντη και ο πιανίστας Φώτης Ματζαρίδης, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες του Golden Hall με μελωδίες από το μουσικό θέατρο, ξεκινώντας από το Broadway, με στάσεις στο West End και το Hollywood.

Έξι διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών, στις 11.00, 12.00, 13.00, 17.00, 18.00 και 19.00, θα φιλοξενηθούν στο προαύλιο του Golden Hall, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Όλα τα μουσικά κονσέρτα που θα φιλοξενηθούν στo The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall, στο πλαίσιο του Piano City Athens, έχουν δωρεάν είσοδο για το κοινό και δεν απαιτείται η προκράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε τα website και ακολουθείστε τα Social Media:

The Ellinikon Experience Park

THE ELLINIKON | Instagram

The ΕLLINIKON | Facebook

THE ELLINIKON | YouTube

#TheEllinikon #ExperiencePark #todikomasparko

Golden Hall

My Golden Hall | Facebook

My Golden Hall | Instagram

My Golden Hall | YouTube

#Golden Hall #My Golden Hall #Shopping

Σχετικά με το Piano City Athens

Ανακαλύψτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ Piano City Athens 2024!

Website: www.pianocityathens.gr

Facebook: facebook.com/pianocityathens

Την διοργάνωση του Piano City Athens και τα αποκλειστικά δικαιώματα του διεθνούς Label Piano City® έχει για την Ελλάδα η εταιρεία Robin 4 Arts, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Παπαλάμπρου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Τάσος Συμεωνίδης

Σχετικά με τη LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και τις Μαρίνες Φλοίσβου, Ελληνικού και Κέρκυρας. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση. 

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved