5 προορισμοί στα Νότια Προάστια για έξοδο δίπλα στη θάλασσα

Σε ποιον δεν αρέσει η έξοδος δίπλα στη θάλασσα.

 

17 SHARES

Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, τι καλύτερο από το να πας δίπλα στη θάλασσα; Το ιώδιο θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και παράλληλα θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια. Και φυσικά μπορείς να το συνδυάσεις και να πας για βόλτα για φαγητό ή καφέ. Σε βοηθάμε σε αυτό και σου δίνουμε μερικές προτάσειςγια να περάσεις καλά με ήλιο, θάλασσα και καλό φαγητό ή ποτό.

Ark

Βρίσκεται στην άκρη των εμβληματικών «Αστεριών» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το όμορφο και κομψό Ark συνδυάζει χαλαρή ατμόσφαιρα, βραβευμένη κουζίνα και φιλική εξυπηρέτηση, κάθε ώρα της ημέρας. Η φιλοσοφία των γεύσεων του Ark συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με την εξέλιξη, με απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα. Με επικεφαλής τον chef Γιάννη Μπαξεβάνη, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους σεφ στην Ελλάδα, οι chefs Αντώνης Ζερίδης και Διονύσης Ζαχαρόπουλος αντλούν έμπνευση από όλες τις περιοχές της χώρας και δημιουργούν ένα μενού πλούσιο σε ελληνικές γεύσεις, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια.
Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, τηλ. 210 8948882


Notos Lounge

Το Notos Lounge έχει έναν ζεστό και προσεγμένο χώρο, ο οποίος αποπνέει άριστα τη γοητεία ενός ανανεωμένου lounge all day café restaurant. Συνδυάζει το εξαιρετικό σημείο της τοποθεσίας με γαστρονομικές απολαύσεις, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Είτε αναζητάς γαστρονομικές επιλογές από την Μεσογειακή κουζίνα, είτε να χαλαρώσεις με ένα ποτό αυτό θα γίνει «ταξίδι» με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Βούλα, τηλ. 210 8993702


Rumors

Προς το τέλος της παραλιακής, στη Βουλιαγμένη θα βρεις το Rumors. Έχει φανατικούς θαμώνες όλες τις εποχές , όπου θέλουν να απολαύσουν μαζί τους. Παρέα τους έναν καφέ στην παραλιακή, δυσικά το μενού δεν περιορίζεται στον καφέ, αφού υπάρχει δυνατότητα για λαχταριστά σνακ, φαγητό και ποτό, ή ακόμη και ένα βραδινό κοκτέιλ.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108961200


Moorings

Είναι αυτό που λέμε σχετικά κοντινός προορισμός με μεγάλα οφέλη. Το Moorings είναι ο τέλειος προορισμός για εσένα, που θέλεις καλό φαγητό και θάλασσα. Βρίσκεται στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, θα βρεθείς σε ένα από τα ωραιότερα παραλιακά cafe – bar – restaurants. Μάλιστα, θα βρεις μεσογειακό φαγητό.

Μαρίνα Βουλιαγμένης, Λαιμός, τηλ. 2109670659


Cafe Λίμνη Βουλιαγμένης

Είναι ένα από τα τοπία που ξεχωρίζουν στην πρωτεύουσα. Μπορείς να κάνεις μια σειρά από δραστηριότητες, όπου ανάμεσά τους είναι ο καφές ή το φαγητό σου. Ένα φυσικό τοπίο, ιδανικό προορισμό για να πάρεις το ποτό σου με ένα ειδυλλιακό φόντο.

Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108962237

17 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved