Αυτό το τριήμερο βγαίνουμε σε 5 μπαρ που ξέρουν πραγματικά από gin tonic

Πάμε να πιούμε ένα πραγματικό ποτό.

25 SHARES

Κείμενο: Δέσποινα Λάνου

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο κλείσιμο βραδιάς από το να βγούμε σε μαγαζιά που ξέρουν από καλό ποτό και ειδικότερα από gin. Είναι άτυπα σαν να λέμε το «εθνικό ποτό» μας και για αυτό είναι σημαντικό να πάμε σε μέρη, που το ξέρουν καλά και που θα κάνουν τις βραδιές σου ωραιότερες. Πάμε να κάνουμε μια βόλτα σε μέρη που μπορείς να βρεις ποιοτικά τζιν τόνικ.


 Frater & Soror

Στο Παγκράτι ξέρουν πολύ καλά από τζιν και μάλιστα θα λέγαμε ότι είναι ειδικοί. Είναι στην κυριολεξία ο ναός του τζιν. Και μπορείς να επιλέξεις ή να ανακαλύψεις το αγαπημένο σου από μία μεγάλη λίστα επιλεγμένων τζιν και να τα πιείς είτε σκέτα, είτε σε συνδυασμούς. Μια τζιντονερία για όλα τα γούστα, ένα μέρος που είναι υπέρ του εκλεκτού τζίν και του νόστιμου φαγητού.

Αμύντα 6, Παγκράτι, τηλ. 210 7213720

Λοκάλι

Στην καρδιά του Ψυρρή, στο αγαπημένο πλέον «Λοκάλι» θα βρεις ανάμεσα στα άλλα και μεγάλη ποικιλία σε τζιν. Το Λοκάλι έχει αυλή, ωραίο εσωτερικό χώρο και ταράτσα για να πιες το τζιν σου και επίσης έχει πολύ ωραίο κατάλογο. Αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμη, είναι ευκαιρία όχι μόνο να βρεις ποικιλία σε τζιν, αλλά και να πιεις ένα καλό τζιν τόνικ.

 Σαρρή 44, Ψυρρή, τηλ. 690 610 3005

The 7 Jokers

Είναι ένα από τα αυθεντικά μπαρ της πρωτεύουσας και μετράει πολλές προτάσεις σε τζιν. Είναι προορισμός στοκέντρο, ένα από τα μέρη για να βιώσεις αυθεντική εμπερία μπαρ, αλλά και να πιεις ένα ποιοτικό ποτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.

 Βουλής 7, Σύνταγμα, τηλ. 210 3219225

Baba Au Rum

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ένα από τα πιο βραβευμένα και κλασικά μπαρ των Αθηνών. Ωστόσο, παραμένει και ένα από τα αγαπημένα μέρη που θα είναι και μελλοντικά ένα από τα ωραιότερα στέκια για τζιν και κοκτέιλ.

Κλειτίου 6, Αθήνα, τηλ. 211 7109140

The Clumsies

Αν όχι στο «The Clumsies», τότε πού; Είναι από εκείνα τα μαγαζιά που αναβάθμισαν το fine drinking στην Αθήνα και αυτό σημαίνει ότι εδώ το τζιν τόνικ, όπως και το νεγκρόνι παρασκευάζονται και αλλιώς. Όσες φορές και να πας, πάντα η έξοδος στο Clumsies θα αποτελεί εμπειρία.

Πραξιτέλους 30, Αθήνα, τηλ. 21 03232682

 
25 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved