Ο φετινός Βάλε-Ντίνος είναι ο barman που έχει ακούσει κάθε μας «διαβάστηκε»

Όλοι το έχουμε πάθει, το έχουμε… κλάψει, το έχουμε αναλύσει μέρες ολόκληρες, ή δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε με κανέναν τρόπο. Με αυτό έχουμε χωρίσει ή μάλλον καταλάβαμε ότι χωρίσαμε και έχουμε γίνει θύματα ghosting. Και φυσικά, όταν μιλάμε γι’ αυτό φταίει πάντα ο «θύτης» και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να απολογηθεί.

Και ναι, ίσως οι άνδρες που διαβάζετε το κείμενο αυτό, να μην καταλαβαίνετε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε, ωστόσο το πρόβλημά μας είναι το εξής: Όλα εκείνα τα μηνύματα που στείλαμε, τα λάβατε, τα διαβάσετε και δεν τα απαντήσατε. Και έρχεται μία ημέρα σαν τη σημερινή, για να αναρωτηθούμε για ακόμη μία φορά γιατί το κάνετε αυτό!

Ακούστε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα: Προφανώς και νιώθουμε άσχημα. Ένα «διαβάστηκε» κάτω από το μήνυμα μας, σημαίνει ότι ο αποδέκτης του το είδε και η τεχνολογία το βεβαιώνει επίσημα και αδιαμφησβήτητα. Γιατί λοιπόν, να συμβαίνει αυτό; Αυτό το «γιατί» είναι που μας βασανίζει και μπαίνουμε ξανά και ξανά να δούμε αν είστε ενεργοί, σε περίπτωση που λάβουμε κάποια απάντηση. Αυτό το «γιατί» είναι που μας οδηγεί στο αγαπημένο μας μπαρ, ακόμα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -δεν κάνετε, άλλωστε, διακρίσεις στα «διαβάστηκέ» σας- για να πιούμε ένα cocktail με το METAXA 12 Αστέρων και να επανεξετάσουμε την υπόθεση με τον προσωπικό μας bartender- σύμβουλο.

 

Όλα τα «διαβάστηκε» που έχει ακούσει ο Βάλε-Ντίνος μας στο στέκι μας

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιοι είναι οι λόγοι για όλα εκείνα τα «διαβάστηκε» που έχετε αφήσει το έτερον ήμισυ ή το going to be girlfriend σας; Αν «όχι», κακώς. Ακόμα και αν μετά από αυτό εμφανιστήκατε ξαφνικά μπροστά μας ή ήρθατε στο μέρος που σας είχαμε καλέσει και δεν είχαμε λάβει ποτέ απάντηση πριν από αυτό, δεν έχετε καμία δικαιολογία, ιδιαίτερα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διότι, πρέπει να γνωρίζετε ότι στο μυαλό μας έχουν «τρέξει», ήδη, δεκάδες σενάρια και προφανώς τα έχουμε μοιραστεί με τον barman- σύμβουλό μας στο αγαπημένο μας στέκι.

Ναι, στο μέρος όπου η μία συγκεκριμένη γωνία του μας θυμίζει κάποιο αστείο, μία κίνηση, ένα σφίξιμο στο στομάχι, μία συζήτηση με τον bartender μας, εκεί όπου κάθε φορά περνάμε και κοιτάμε κλεφτά μέσα για να δούμε αν δουλεύει ο Ντίνος μας, εκεί που πάντα θα επιστρέφουμε για να πούμε για όλα τα «διαβάστηκέ» μας. Και τελικά, εκεί που θα μπορούμε να πιούμε το αγαπημένο μας cocktail με METAXA 12 Αστέρων και να γιορτάσουμε κάθε ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας, όσο εσείς επιλέγετε ως απάντηση το…καμία απάντηση.

Και παρότι είναι αμέτρητες οι ιστορίες που έχει ακούσει ο Ντίνος μας, που πάντα ξεκινούν με τη γνωστή πια φράση «Βάλε Ντίνο να στα πω», ποτέ δεν προδίδει καμία. Μόνο μπορεί καμία φορά, να αφηγείται κάποια από αυτές κάποιον άλλον για παρηγοριά, αλλά ποτέ δεν αποκαλύπτει προσωπικές μας λεπτομέρειες.

 

 valentinos22

 

Οι συμβουλές του bartender μας μαζί με το αγαπημένο μας cocktail

Ξέρετε τι βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση που βρισκόμαστε μετά από ένα «διαβάστηκε»; ‘Ένα cocktail με βάση το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων, που με το πλούσιο άρωμα του με νότες αποξηραμένων φρούτων που του χαρίζουν τα  μοσχάτα κρασιά από τη Σάμο, τα εκλεκτά αποστάγματα οίνου και τα μεσογειακά βότανα, μας οδηγεί στην απόλαυση. Ειδικά αν καταλήξουμε να το απολαμβάνουμε σε ένα γλυκό και αναπάντεχο cocktail γαρνιρισμένο με κατακόκκινα ροδοπέταλα.

«Εγώ νομίζω ότι και διαβάστηκε και θα απαντηθεί» είναι πάντα η συμβουλή του Ντίνου μας και η αλήθεια είναι ότι μαζί με το cocktail που μας προετοιμάζει όσο του διηγούμαστε τι συνέβη, κάνει την κατάσταση λίγο καλύτερη. Άλλωστε, το METAXA 12 Stars, το εκλεκτό μας ποτό για ιδιαίτερες περιστάσεις, μπορούμε να το πιούμε με πάγο ή σκέτο αλλά τις περισσότερες φορές επιλέγουμε μεταξύ των κλασικών cocktails, όπως είναι το side car, το sour, το manhattan και το me-groni -negroni με METAXA. Και η αλήθεια είναι βοηθάει να φύγουν μερικές σκέψεις όπως: «Δεν έπρεπε να του στείλω», «Ίσως να είναι με άλλη», «Δεν θέλει να περάσει μαζί μου αυτήν την ημέρα» και όλα αυτά τα σχετικά.

Friendly reminder, όμως: Τη χρειαζόμαστε την ανταπόκριση στα μηνύματα μας, όποιο και εάν είναι το νόημα που «κρύβεται» πίσω από αυτή. Διότι σε όλους μας αξίζει μία εξήγηση, έτσι δεν είναι; Και εάν ακόμη δεν είστε έτοιμοι να τη δώσετε, «καλή καρδιά», εμείς έχουμε τον δικό μας Βάλε – Ντίνο, μαζί φυσικά με τα αγαπημένα μας cocktails από τα METAXA 12 Stars Sweet Valentine, που σίγουρα θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο καλύτερη!

 

valentinos23

 

Ας το παραδεχθούμε ότι αυτό το «διαβάστηκε» που έχουμε όλες βρεθεί, πονάει αρκετά, είναι, όμως, ένα από τα πράγματα που μας αποδεικνύουν πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ο έρωτας σε κάθε Άγιο Βαλεντίνο, αλλά και καθημερινά. Ωστόσο, όταν γνωρίζουμε πως υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να βγάλουμε από μέσα μας όλες τις ιστορίες που έχουμε ανάγκη, μιλώντας στον Βάλε-Ντίνο μας και πίνοντας το αγαπημένο μας METAXA 12Stars Sweet Valentine, τα πράγματα γίνονται λίγο καλύτερα. Sweet Valentine, λοιπόν, με περισσότερα cocktails από το αγαπημένο METAXA 12 Αστέρων και… η λύση έχει βρεθεί.

Αν, λοιπόν, έχετε βρεθεί σε μία τέτοια «διαβάστηκε» κατάσταση και κάνετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα βοηθήσει να βγείτε στο στέκι σας, δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη στη Ναταλία και…θα αρχίσετε να ετοιμάζεστε.

#METAXA #METAXA12Stars #METAXACocktails #TasteTheUnexpected

eneap image



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved