Stoffa: Το απόλυτο meeting point της Κηφισιάς για τους λάτρεις του κρέατος υποδέχεται τη νέα σεζόν

Ζεστό και φιλόξενο, με τις premium κοπές σε ρόλο πρωταγωνιστή και μία νόστιμη μεσογειακή κουζίνα να κλέβει τις εντυπώσεις, το Stoffa μας περιμένει για κορυφαίες καρνιβορικές εμπειρίες.

Με το χειμώνα να βρίσκεται πλέον για καλά στη ζωή μας, ακόμη και αν ο καιρός κρατάει ακόμη, τα αγαπημένα μας στέκια αρχίζουν σιγά σιγά να υποδέχονται τη νέα σεζόν στις προσεγμένες σάλες τους. Το Stoffa, το απόλυτο συνώνυμο της ποιοτικής κρεατοφαγίας στα βόρεια προάστια, μπορεί το καλοκαίρι να γίνεται σημείο συνάντησης μέσα στους ολάνθιστους κήπους του, όμως το χειμώνα συνεχίζει να μας συναρπάζει με τις κορυφαίες γεύσεις του μέσα στο ζεστό και cozy εσωτερικό του χώρο. Με το ξύλο να πρωταγωνιστεί και να δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, που δεν αργούν πια, η διακόσμηση μπερδεύει με χάρη τα φυσικά υλικά και φλερτάρει με το βιομηχανικό design ακριβώς τόσο όσο χρειάζεται για να διατηρεί τη φιλόξενη αύρα του.

 

stoffa2

 

Τις εντυπώσεις κλέβει ο vintage ξυλόφουρνος, δηλαδή η «στόφα» που έδωσε και το όνομά της στο εστιατόριο, ενώ τα industrial φωτιστικά, το εμφανές μπετό στους τοίχους και το μεγάλο μπαρ συνθέτουν ένα μαγαζί που αμέσως σε κάνει να νιώθεις άνετα και ευπρόσδεκτος από το πρώτο λεπτό. Φυσικά και το άψογο σέρβις με το χαμόγελο και την ευγένειά του βάζει τη δική του πινελιά στη συνολικά welcoming εμπειρία.

 

LPR51373 copy

 

Οι premium κοπές, που καταφθάνουν από τους καλύτερους εκτροφείς ανά τον κόσμο, και η εμμονή με την ποιότητα των υλικών έχουν καταστήσει το Stoffa ένα από τα πιο επιτυχημένα εστιατορικά projects των βορείων προαστίων, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός πως είναι πάντα γεμάτο, παρότι φέτος το καλοκαίρι έκλεισε πλέον 10 χρόνια παρουσίας στην απαιτητική σκηνή της Κηφισιάς.

 

LPR51420

 

Ενορχηστρωτής της εμπειρίας, ο head chef Απόστολος Τακούλας φροντίζει το μενού να ακολουθεί πάντοτε την εποχικότητα, γι’ αυτό και η νέα χειμερινή κάρτα τοποθετεί καινούριες ευφάνταστες δημιουργίες δίπλα στα κλασσικά αγαπημένα πιάτα που αγαπά με πάθος το meat loving κοινό του εστιατορίου. «Φροντίζουμε να ακολουθούμε τις εποχές και να κάνουμε χρήση των καλύτερων υλικών στο peak του κύκλου της ζωής τους. Πέρα από την προσοχή μας στο κορυφαίας ποιότητας κρέας, επιλέγουμε πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε χρόνια», μας εξηγεί ο σεφ με χαμόγελο.

 

399261149 18393217867025680 6024378217937522344 n

 

Στη χειμερινή κάρτα λοιπόν θα βρούμε το νέο must-order πιάτο της σεζόν, το Tortelone Grande με μαύρο χοίρο σαλμί, αφρό παρμεζάνας, shimeji και κοκκάρια, αλλά και τις αγκινάρες αλά πολίτα, που στο Stoffa ψήνονται στον ξυλόφουρνο και σερβίρονται με πουρέ τοπιναμπούρ, σπιτικό αυγολέμονο και τραγανό αρακά.

 

LPR51316

 

Χωρίς βέβαια να λείπουν από την κάρτα τα best seller πιάτα, όπως η σκοπελίτικη στριφτόπιτα με χειροποίητο τραγανό φύλλο, βαρελίσια φέτα Παρνασσού και αρωματικό θυμαρίσιο μέλι, ή τα ψητά μανιτάρια στον ξυλόφουρνο με Κατίκι Δομοκού και ευωδιαστά αρώματα λεμονοθύμαρου, τα οποία το ορκισμένο κοινό του εστιατορίου τιμά με τον ίδιο ενθουσιασμό χειμώνα και καλοκαίρι για τη λαχταριστή umami γεύση τους.

 

274647839 4795393100539075 5238913085307592751 n

 

Οι premium κοπές από επιλεγμένους παραγωγούς των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, αλλά και της Ελλάδας, εδώ βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο, και ο Josper ξυλόφουρνος φροντίζει να αναδεικνύει στο έπακρο την κορυφαία τους ποιότητα. Black Angus, Kobe και άλλες διάσημες ράτσες της παγκόσμιας καρνιβορικής σκηνής συναντούν υψηλής ποιότητας ελληνικά κρέατα βιολογικής εκτροφής, ενώ η διαδικασία ξηρής ωρίμανσης εφαρμόζεται σε αρκετές κοπές και ενθουσιάζει.  

 

LPR51382

 

Το old time classic Pepper Steak από καθαρό φιλέτο νεαρού μόσχου συνοδεύεται από μία από τις καλύτερες pepper sauces της πόλης, ενώ η Tagliata ξηρής ωρίμανσης 60 ημερών συγκαταλέγεται ανάμεσα στους βασικούς λόγους να επισκεφθείς το εστιατόριο.

 

LPR51386 1

 

Φυσικά, κανείς δεν φεύγει χωρίς να δοκιμάσει το signature Stoffa Banoffee με λαχταριστή doulche de leche mousse, crumble βανίλιας, μπανάνα, βανίλια ganache montee και ganache μπανάνα και passion caramel, που σε κάνει να το σκέφτεσαι στα πιο γλυκά σου όνειρα!

 

LPR51400

 

Info: Βασιλίσσης Αμαλίας 20, Κηφισιά, 2108013853



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved