Γιορτάσαμε την Ημέρα των Νεκρών με την Don Julio tequila στο Chilangos: Ένα αξέχαστο πάρτυ για όλους

Κακά τα ψέματα, αν υπάρχει μία ιδανική ημέρα για να απολαύσεις την επιτομή της αυθεντικής, χειροποίητης, premium Don Julio tequila, τότε είναι σίγουρα η Ημέρα των Νεκρών. Βλέπεις, στις 2 Νοεμβρίου, μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα της ημέρας, γιορτάζοντας την πιο θανάσιμα πολύχρωμη μέρα του χρόνου στο Chilangos.

Και για εσένα, που θέλεις να μπεις σε Dia de los Muertos mood, αρκεί να γνωρίζεις πως η Ημέρα των Νεκρών, είναι μια μεξικάνικη γιορτή της ζωής και της μνήμης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο, ως μια ευδιάθετη περίσταση, ένας πολύχρωμος φόρος τιμής στη ζωή και μια εγκάρδια ανάμνηση των αγαπημένων που έφυγαν. Αν υπάρχει κάτι ωστόσο, που είναι σημαντικό να θυμάσαι από τη συγκεκριμένη γιορτή, είναι το γεγονός πως στην ουσία, η Día de los Muertos δεν είναι ένας αποχαιρετισμός, αλλά μια χαρούμενη επανένωση, όπου οι ζωντανοί τιμούν τους νεκρούς τους … γιορτάζοντας.

Όπως καταλαβαίνεις, από μια γιορτή σαν κι αυτή, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη tequila του Μεξικό, με τη μορφή της πιο νόστιμης και δροσερής Don Julio Paloma, που έχει φυσικά ως βάση της τη Don Julio tequila και αποτελείται από 100% μπλε αγαύη. Ταυτόσημη της μεξικάνικης παράδοσης και κουλτούρας, μάλιστα, συνδέεται με την αυθεντικότητα, την αγάπη για την τέχνη -οτιδήποτε αποτελεί τέχνη για τον καθένα μας- και εκφράζει την παράδοση, την πίστη στο όραμα, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια να φτάσουμε στον στόχο μας, όπως έδειξε και η ιστορία του δημιουργού της, Don Julio Gonzalez.

 

Όταν η Don Julio tequila «συνάντησε» την Dia de los Muertos… κάτι μαγικό συνέβη

Ακόμη αναρωτιέσαι ποια είναι τα κοινά σημεία, ανάμεσα στην Don Julio tequila και την Dia de los Muertos; Αρκεί να μάθεις πως φέτος, η Don Julio tequila προσκάλεσε 30 Don Julio Paloma enthusiasts για να ενσαρκώσουν το πνεύμα του Dia de los Muertos και να μας βάλουν στο κλίμα της ημέρας, γιορτάζοντας μαζί με την Don Julio tequila, την πιο θανάσιμα πολύχρωμη μέρα του χρόνου.

Ντυμένοι και βαμμένοι λοιπόν, με παραδοσιακό Dia de los Muertos look και κρατώντας την εμβληματική Don Julio Blanco, οι πρεσβευτές του εορτασμού «πρωταγωνίστησαν» σε ένα ατμοσφαιρικό πορτρέτο που μας προσκάλεσε να τιμήσουμε με τη σειρά μας, αυτό το ξεχωριστό occasion που συνδέεται με την μεξικάνικη παράδοση.

Το φαγητό & το outfit είναι οι δυο βασικοί παράγοντες που μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Για το ιδανικό Dia de los Muertos menu μας ενέπνευσε η μοναδική Ελληνίδα σεφ βραβευμένη με δυο αστέρια Μichelin, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, δημιουργώντας το ιδανικό food pairing για την Don Julio Paloma.

 

 

Με τη σειρά της, η style expert, Ευσταθία Τζόβα, μας έδειξε τους κατάλληλους συνδυασμούς με εντυπωσιακά key pieces, για να δημιουργήσουμε μόνοι μας το τέλειο outfit που -όπως φαντάζεσαι- τράβηξε όλα τα βλέμματα.

 

 

Βάλε Don Julio Paloma στη ζωή σου μέσα από πέντε «βήματα»

Και για εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις την πιο δροσιστική, παραδοσιακή Don Julio Paloma, πίστεψέ με υπάρχει μία συνταγή που δεν θα σε απογοητεύσει. Και αυτό, διότι όταν η Don Julio tequila αγγίζει τον ουρανίσκο, γίνεται μια αφήγηση, μια πρόποση για τις κοινές ιστορίες που περνάνε από γενιά σε γενιά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω «βήματα»:

Βήμα 1ο: Αναμειγνύεις 50ml tequila Don Julio Blanco και 10ml σιρόπι αγαύης

Βήμα 2ο: Προσθέτεις πάγο

Βήμα 3ο: Συμπληρώνεις 10ml φρέσκο χυμό λάιμ και ανακινείς

Βήμα 4ο: Βάζεις γκρέιπφρουτ σόδα

Βήμα 5ο: Γαρνίρεις με μια φέτα γκρέιπφρουτ και αλάτι

 

Picture2

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, υψώσαμε τα ποτήρια μας ψηλά με μια Don Julio Paloma στο χέρι και τιμήσαμε με τον πιο παραστατικό τρόπο, τη Dia de los Muertos αλλά και τη μεξικανική κουλτούρα… που πλέον κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Όλα αυτά φυσικά, χάρη στην Don Julio tequila, που προσφέρει την ιδανική βάση για την αγαπημένη μας Don Julio Paloma.

Screenshot 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved