Πυξ Λαξ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Σάββατο 16 & Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00
Οι Πυξ Λαξ θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00

Το ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας θα ανοίξει στις 18:30

 

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θε άτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ για δύο βραδιές, 16 και 21 Σεπτεμβρίου, στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

 

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000!

 

 

 

Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτές μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

 

 

 

Με οδηγό τη νοσταλγία, φορτωμένοι αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, αλλά και με εκείνη τη λάμψη στα μάτια όπως κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ.

 

Όπως τότε. Όπως πάντα!

 

Θα είσαι και ΕΣΥ ΕΚΕΙ, στα ΨΗΛΑ της ΠΟΛΗΣ...

Εκεί που οι αναμνήσεις ζουν για ΠΑΝΤΑ!

 

Ακολουθήστε τους Πυξ Λαξ
Facebook | Instagram | Youtube | spotify

Πληροφορίες Εισιτηρίων

 

Τιμές ΕισιτηρίωνΓενική είσοδος: 15 ευρώ
Ταμείο: 18 ευρώ

 

Εισιτήρια για τη συναυλία της Πέμπτης 21/9 θα προπωλούνται και στο Ταμείο της συναυλίας το Σάββατο (στην τιμή των 15 ευρώ)

 

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com  

Τηλεφωνικά: 11876

 

Φυσικά Σημεία Προπώλησης

 

Music Corner
Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

 

Σε όλα τα Viva Spots

 

Στον Λυκαβηττό χωρίς αυτοκίνητο

 

Ο Δήμος Αθηναίων, παράλληλα με τη συνο λική ανάπλαση του λόφου του Λυκαβηττού, μας προσκαλεί να επισκεφτούμε ξανά το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον του Λόφου.

Με σεβασμό στην περιοχή και τους κατοίκους της, η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

 

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

 

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

 

 

 

 

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved