Do you wanna know? Μία βραδιά στο Release με Arctic Monkeys και το Samsung Galaxy S23 Ultra

Βρεθήκαμε στην sold out συναυλία των Arctic Monkeys αποτυπώσαμε την εμπειρία με το Galaxy S23 Ultra, το κορυφαίο smartphone της Samsung, ώστε να ζούμε ξανά και ξανά την πιο hot συναυλία του καλοκαιριού.

Το φετινό Release ήταν ίσως το πιο «πλούσιο» των τελευταίων ετών, με ένα από τα highlight των απίθανων lineups να είναι αυτό των Arctic Monkeys. Ο Alex Turner και η παρέα του μάγεψαν το κοινό, στο οποίο βρεθήκαμε και εμείς, απολαμβάνοντας τα τραγούδια της μπάντας και τραγουδώντας κάθε στίχο. Ο Alex, με το χαρακτηριστικό του στιλ και το βρετανικό rockstar attitude, ανέβαζε ακόμα περισσότερο τον υδράργυρο, όμως το κοινό δεν έμοιαζε να πτοείται, ούτε και εμείς φυσικά.

 

arctic2

 

Η φωνή του Alex στιβαρή και όπως ακριβώς ακούγεται στους δίσκους (παρ΄ όλο που ήταν η δεύτερη σερί ημέρα εμφάνισής του) συνοδευόταν από το τραγούδι του κοινού που ήξερε απέξω κάθε στίχο. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν ήχησε η εισαγωγή του «Do I wanna know» και αυτόματα, δεκάδες κινητά σηκώθηκαν στον αέρα προκειμένου να καταγράψουν την στιγμή και την ερμηνεία. Εμείς, είχαμε την ευκαιρία να σηκώσουμε το Galaxy S23 Ultra, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουμε ένα μοναδικό πλεονέκτημα.

 

arctic1

 

Μπορεί να μην είχαμε καταφέρει να βρεθούμε στην καλύτερη θέση στην κατάμεστη πλατεία Νερού, αλλά είχαμε στα χέρια μας το κινητό για το οποίο μιλούν όλοι, με τη μοναδική λειτουργία Nightography, που αξιοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Παρ΄ όλο που οι νυχτερινές λήψεις του Galaxy S23 Ultra είναι παροιμιώδεις, το αποτέλεσμα με το Nightography ξεπέρασε τα όσα είχαμε φανταστεί ποτέ. Είναι άλλωστε πολύ διαφορετικές οι λήψεις όταν βρίσκεσαι στη μέση μίας συναυλίας!

Χάρη στον προηγμένο αισθητήρα κάμερας και τον ταχύτερο επεξεργαστή που έχει δημιουργήσει η Samsung μέχρι σήμερα, το Galaxy S23 Ultra προσάρμοσε τον χαμηλό φωτισμό της συναυλίας, μείωσε τον «θόρυβο» και την πληροφορία και το αποτέλεσμα ήταν ο Alex σε λήψεις που αυτόματα έγιναν background στο κινητό και το pc μας. Στα videos, οι πανίσχυρες κάμερες του Galaxy S23 Ultra αιχμαλώτισαν τις κινήσεις του Alex πεντακάθαρα, με κάθε λεπτομέρεια, πράγμα που θεωρούσαμε οριακά αδύνατον, δεδομένου του ατμοσφαιρικού, χαμηλού φωτισμού που είχε τόσο η συναυλία, όσο και η θέση μας.

Το Galaxy S23 Ultra άλλωστε είναι το πρώτο Galaxy smartphone που διαθέτει αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP για επικές στιγμές με απίστευτη ακρίβεια αλλά και με εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση για κορυφαίες selfies, που απογειώνονται με την πρώτη Super HDR selfie κάμερα, η οποία από 30fps έχει τώρα 60fps, για αισθητά καλύτερες εικόνες και βίντεο.

Όσο η βραδιά εξελισσόταν, εμείς αρχίζαμε να χάνουμε τη φωνή μας από το τραγούδι αλλά τα τραγούδια και οι μορφές των Arctic Monkeys αποτυπώνονταν ακατάπαυστα στο Galaxy S23 Ultra. Αξίζει να σημειώσουμε ένα στοιχείο ακόμα που πολλές φορές απασχολεί εκείνους που θέλουν να καταγράψουν κάθε highlight της συναυλίας που απολαμβάνουν: Έχει απίθανη μπαταρία, η οποία δεν πτοήθηκε καθόλου από τις αλλεπάλληλες λήψεις και τα videos.

Και πάνω που νομίζαμε ότι η συναυλία έχει τελειώσει, το «παραδοσιακό» encore μας έκανε να βγάλουμε και πάλι το Galaxy S23 Ultra για μερικές ακόμα «αποχαιρετιστήριες» λήψεις. Πώς να αντισταθούμε άλλωστε και να μην αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε λεπτό, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τη νέα βελτιωμένη του κάμερα; Μια κάμερα που σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε καταστάσεις που κανονικά θα δημιουργούσαν θάμπωμα, τα βίντεο είναι σταθερά με διπλές γωνίες οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) προς όλες τις κατευθύνσεις, με μια πιο κινηματογραφική αίσθηση στα βίντεο, με το AI «στο πλευρό μας» να αναλύει κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο, ακόμη και τα μικρά χαρακτηριστικά του προσώπου του Alex, τα μαλλιά και τα μάτια του, αποτυπώνοντας προσεκτικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του!

 

https://www.ratpack.gr/manual/going-out/story/31709/do-you-wanna-know-mia-vradia-sto-release-me-arctic-monkeys-kai-to-samsung-galaxy-s23-ultra

Φεύγοντας, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, κάτι ανάμεσα σε θλίψη και χαρά, όπως είναι πάντα μετά το τέλος μίας legendary συναυλίας. Παρηγοριά μας σε αυτό ήταν η βεβαιότητα ότι έχουμε αιχμαλωτίσει στο Samsung S23 Ultra κάθε λεπτό και κάθε moment που θέλουμε να θυμόμαστε - και έχουμε μέλλον ακόμα!

Το Release δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, και έχουμε πολλές ακόμα βραδιές μουσικής να παρακολουθήσουμε, παρέα με το Samsung S23 Ultra και το Nightography που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο αιχμαλωτίζουμε τις συναυλιακές μας στιγμές!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved