Kim Gordon: 8 «κλικ» από τη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η Kim Gordon σε ένα μοναδικό live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Επιβλητική και ατμοσφαιρική η Kim Gordon καθήλωσε με την παρουσία της όσους βρεθήκαμε χθες βράδυ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η στιβαρή ψιλόλιγνη νουαρ φιγούρα της, παρέα με τη δεμένη all-girl μπάντα της, κατέκλυσε με πηγαία και ακατέργαστη ενέργεια τη σκηνή.

Ο ατόφιος κιθαριστικός ήχος από την πιο πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά «No Home Record» μας διαπέρασε σαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Η αρχή έγινε με το δυνατό Sketch Artist ενώ ακολούθησαν το θρασύ punk-rock του AirBnB, το σκοτεινό glam-stomp του Hungry Baby έως το ονειρικό ambient του Εarthquake. Το κλείσιμο ήρθε με το Grass Jeans, την τελική έκρηξη με την Kim Gordon να ταλαντεύει την κιθάρα της με ορχηστρικές κινήσεις, ενώ ο παραμορφωμένος ήχος «σφυροκοπούσε» τον ενισχυτή σε ένα noise-out καθαρτικό και συγκινητικό.

Mετά από 41 χρόνια καριέρας η Kim Gordon συνεχίζει να πειραματίζεται, να περνά μέσα από τους ποιητικούς στίχους της ουσιαστικά μηνύματα και να επιμένει στο rock n’ roll.

Aδιαμφισβήτητα καταφέρνει να ξεπεράσει τη γραμμή του ελκυστικού underground και να φτιάξει κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως εξαιρετικά...cool.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved