Η κινητή καντίνα που γίνεται αφορμή για ένα τραπέζι Πραγματικά Μαζί!

Από καταβολής κόσμου, το φαγητό παραμένει μία λαχταριστή αφορμή για να έρθουμε κοντά με όσους αγαπάμε, να απολαύσουμε κοινό χρόνο μαζί τους, ενώ μοιραζόμαστε την ίδια απόλαυση. Παρόλα αυτά, πόσο σίγουροι είμαστε ότι τις ανεκτίμητες στιγμές που μας βρίσκουν καθισμένους να τσιμπολογάμε από τα ίδια πιάτα ή να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας γύρω από το ίδιο τραπέζι, είμαστε πραγματικά μαζί;

Αρκεί να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με την παρέα σου, για να συνειδητοποιήσεις ότι το «πραγματικά μαζί» είναι κάπως αμφίβολο και διφορούμενο στη σύγχρονη εποχή. Βλέπεις, όταν τα smartphone που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι είναι τόσα ή και περισσότερα από τα μέλη της παρέας, όταν χτυπούν σχεδόν διαδοχικά, ενημερώνοντας για προσφορές, email, reactions και σχόλια στα social media, ο κοινός χρόνος ροκανίζεται, καθώς εσείς κοιτάτε μία οθόνη.

Αυτόν τον κοινό χρόνο, λοιπόν, μπορείς πλέον να τον διεκδικήσεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Πώς; Δίνοντας ένα γευστικό ραντεβού με την κινητή, ταξιδιάρικη καντίνα της ΑΛΦΑ, η οποία μέσα από το μοναδικό μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Νίκος Θωμάς, θέλει να σου χαρίσει ένα γεύμα στο οποίο εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, θα είστε Πραγματικά Μαζί και κυρίως, mobile free!

 

Untitled2

 

Απολαμβάνουμε ένα Τραπέζι Πραγματικά Μαζί όταν είμαστε με τους αγαπημένους μας

Δεν είναι μόνο οι γεύσεις, τα αρώματα ή το food styling που κάνουν απολαυστικό ένα γεύμα. Είναι οι κουβέντες και τα γεμάτα ενθουσιασμό βλέμματα, που ανταλλάσσεις καθώς δοκιμάζεις τα πιάτα, οι συνειρμοί που προκύπτουν απρόσμενα έπειτα από μία μπουκιά και νιώθεις την ανάγκη να τους μοιραστείς με τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν. Είναι οι αυθόρμητες προπόσεις για ένα ευχάριστο νέο ή ένα φιλόδοξο πλάνο για το μέλλον.

Πώς να προκύψουν όμως, όλα αυτά τα στιγμιότυπα, όταν κάθε πέντε λεπτά κάποιος απομακρύνεται από το τραπέζι για να μιλήσει στο κινητό του ή είναι σκυμμένος στην οθόνη, ψάχνοντας ένα βίντεο που θέλει να δείξει στον διπλανό του; 

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει η κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ, η οποία φέτος το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό: Να σου δώσει την ευκαιρία να μοιραστείς μία λαχταριστή, foodie εμπειρία, ένα Τραπέζι Πραγματικά Μαζί με όσους αγαπάς, αλλά δίχως τα smartphone σου.

 

 

Ο χρόνος που περνάμε mobile free γίνεται ένα γεύμα που είμαστε Πραγματικά Μαζί

Αν θέλεις να ζήσεις μία γαστρονομική εμπειρία Πραγματικά Μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ξέρεις πως η καντίνα της ΑΛΦΑ θα κάνει στάση μέχρι και τον Σεπτέμβρη, σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, των Χανίων και του Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο αναλυτικά, από τις 20.00 έως και τις 23.00 η κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ θα ανοίγει και θα γίνεται ένα τραπέζι στο οποίο θα βρεθείτε όλοι Πραγματικά Μαζί, δοκιμάζοντας αυθεντικά street food πιάτα από ένα μοναδικό μενού, το οποίο δημιούργησε ο σεφ Νίκος Θωμάς. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ωστόσο, τα κινητά σας θα παραμείνουν απενεργοποιημένα, ώστε να απολαύσετε απρόσκοπτα αυτό το γεύμα. Και ναι, δεν θα μπορείτε να τραβήξετε τις απαραίτητες selfie όμως, η εμπειρία θα είναι τόσο δυνατή, που είναι βέβαιο πως θα σας μείνει αξέχαστη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να γευτείς τα δημιουργικά και πεντανόστιμα πιάτα του Νίκου Θωμά μαζί με μία παγωμένη ΑΛΦΑ, είναι να δεις πότε θα βρίσκεται η κινητή καντίνα στα μέρη σου. Έπειτα, θα δηλώσεις συμμετοχή, επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει και μπαίνεις έτσι στην κλήρωση για ένα Τραπέζι Πραγματικά Μαζί, το οποίο θα μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους, τους φίλους, την οικογένεια, τη σύντροφό σου. Δες αναλυτικά το πρόγραμμα, οργάνωσε τα Σαββατοκύριακά σου και ετοιμάσου να ζήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

 

Untitled3

 

Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που υπάρχει στο site της αγαπημένης σου μπύρας, παίρνεις αυτομάτως μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για ένα Τραπέζι Πραγματικά Μαζί με όσους αγαπάς – ένα τραπέζι που θα σου θυμίσει πόσο σημαντικό είναι όταν είμαστε μαζί, να είμαστε πραγματικά μαζί. 

 

#AlfaBeer #TrapeziPragmatikaMazi #StisStigmesMas



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved