Το τελευταίο τριήμερο για το φετινό Athens Street Food Festival ξεκινάει την Παρασκευή!

Τελευταίο τριήμερο και μεγάλο party με τον James Lavelle (UNKLE)

Το όμορφα διαμορφωμένο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι θα γεμίσει για τέταρτο συνεχόμενο τριήμερο με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας που θέλουν να γνωρίσουν και να απολαύσουν την έντονα δραστήρια σκηνή του “φαγητού του δρόμου” της πόλης.

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού καθ'όλη τη διάρκεια του Μαϊου απέδειξε και φέτος για ποιο λόγο το Athens Street Food Festival συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των foodies της Αθήνας (και όχι μόνο) από το 2016 ως σήμερα. Η μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες και γευστικότατες προτάσεις από κάθε γωνία του κόσμου, οι πολλές αποκλειστικότητες με τα pop-up καταστήματα και τα ειδικά μενού, η ποιότητα του φαγητού και οι vegan και vegetarian προτάσεις από σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι η ονειρεμένη συνταγή για κάθε λάτρη του φαγητού!

 

 R754392

Pho-soup, panzerotti, bao buns, tacos, mac'n'cheese, fish'n'chips, noodles, sandwiches, pizza, κεμπάπ, burgers, hot-dogs και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ακόμα και η πιο ιδιαίτερη φαντασία: θα τα βρείς όλα στο φετινό φεστιβάλ! Όρεξη να'χεις για να δοκιμάζεις ξανά και ξανά!

Από το 2016 ως σήμερα, το Athens Street Food Festival είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς της εντυπωσιακής άνθισης του καινούργιου “φαγητού του δρόμου” της Ελλάδας. Eίναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση και το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι είναι το “the place to be” για όποιον θέλει να απολαύσει το φαγητό και την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης. 

 

ASFF photo5

 

Η κορύφωση του φεστιβάλ είναι το μεγάλο party του Σαββάτου 27/5 με τον περίφημο James Lavelle των UNKLE, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και DJ των τελευταίων δεκαετιών, στη μοναδική φετινή εμφάνισή του στην Ελλάδα! Φυσικά, όλο το τριήμερο, θα υπάρχει μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ την Κυριακή θα γίνει το closing partyμε τον Dear Quentin!

Σημείωση για τα εισιτήρια: φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ. 

 

ASFF photo2


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 - 00:30
Σάββατο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
3 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Public και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.athensstreetfoodfestival.gr

 

ASFF photo1©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved