Στο Athens Street Food Festival θα θυμηθείς τι σημαίνει να είσαι «Πραγματικά Μαζί» με την παρέα σου

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου, όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις που σε περιμένουν εντός και εκτός γραφείου, όταν η παρέα σου κανονίζει έξοδο, στην οποία «πρωταγωνιστεί» το φαγητό, δεν γίνεται να πεις «όχι». Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τη δική μου παρέα και αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε και φέτος ραντεβού στο Athens Street Food Festival!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν είναι πάντα οι γεύσεις που μας κάνουν να μην μπορούμε να αντισταθούμε σε μία foodie εμπειρία, αλλά το γεγονός πως ξέρουμε ότι ένα καλό, «πλούσιο» γεύμα, είναι η αφορμή για να δημιουργήσουμε στιγμές και να μοιραστούμε κοινό, ουσιαστικό χρόνο.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να δοκιμάσεις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις, να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με την παρέα σου και να διασκεδάσεις, μην παραλείψεις αυτόν τον Μάιο να κάνεις ένα πέρασμα από το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, για το φετινό Athens Street Food Festival. Διότι εκεί, για μία ακόμα χρονιά, το φαγητό μας ενώνει και η μπύρα ΑΛΦΑ μας παρακινεί να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με όσους αγαπάμε. 

 

alfa2

 

Μία mobile free εμπειρία που μας φέρνει κοντά μέσω της απόλαυσης του φαγητού

Αν έχεις παρευρεθεί σε κάποιο από τα προηγούμενα Athens Street Food Festival, μάλλον οι συστάσεις για το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας μας είναι περιττές. Πρόκειται για μία γιορτή που σου ανοίγει την όρεξη, για ένα απολαυστικό γαστρονομικό «ταξίδι» στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο σε οδηγεί από την Αμερική στην Ταϊλάνδη και από την Ινδία στο Μεξικό. 

Φρεσκοψημένη καμινάδα ή βάφλα διπλής σοκολάτας, mac and cheese ή rice bowl, burger με προβατίνα ή tacos με γεύση σπετσοφάι: Στους πάγκους του Athens Street Food Festival θα βρεις ό,τι λαχταράς, ενώ θα ζήσεις μία εμπειρία, η οποία θα σου θυμίσει τι σημαίνει να είσαι Πραγματικά Μαζί με την παρέα σου.

Διότι φέτος η μπύρα ΑΛΦΑ, η οποία είναι χορηγός του φεστιβάλ, έχει ετοιμάσει μία mobile free (άλλη λέξη καθώς η λέξη εμπειρία επαναλαμβάνεται λίγο πιο πάνω) για εσένα και την παρέα σου, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε κοινό, ουσιαστικό χρόνο, ενώ απολαμβάνετε λαχταριστές γεύσεις και την αγαπημένη σας μπύρα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να απολαύσετε το γεύμα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ, αφού πρώτα αφήσετε τα κινητά σας σε ένα κουτί μπαίνοντας. Κάπως έτσι, θα μπορέσετε να είστε Πραγματικά Μαζί και η ΑΛΦΑ θα σας επιβραβεύσει με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

 

alfa3

 

Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε «Πραγματικά Μαζί»

Αν διερωτάσαι ακόμη γιατί να αφήσεις στην άκρη το κινητό σου, ώστε να ζήσεις μία γαστρονομική εμπειρία και να απολαύσεις μία ΑΛΦΑ με τους φίλους σου, αναλογίσου το εξής: Πόσο ενοχλητικό είναι να βρίσκεσαι γύρω από ένα τραπέζι με την παρέα σου και δύο ή τρεις από τους τέσσερις της παρέας, να τσεκάρουν όλη την ώρα τα smartphone ή να σκρολάρουν ανενόχλητοι, λες και οι υπόλοιποι κάθεστε με άλλη παρέα;

Σίγουρα, πάντως, δεν είναι και οι μόνοι, αφού αυτή η στάση, δηλαδή το ότι κάποιοι αφαιρούνται στην οθόνη του κινητού, ενώ βρίσκονται με φίλους, αποτελεί πλέον ένα κοινωνικό φαινόμενο με μεγάλες διαστάσεις, το λεγόμενο phubbing. Και το βαθύτερο πρόβλημα με το phubbing είναι πως σου στερεί κοινό χρόνο με την παρέα σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Κι όμως, αρκεί μία σύντομη ματιά στην οθόνη του κινητού, μία ειδοποίηση που θα σου τραβήξει στιγμιαία την προσοχή, για να «βυθιστείς» στον κόσμο των social media και να χάσεις επαφή με τους γύρω σου. Κάπως έτσι, εκτός από την επαφή, χάνεις και τη στιγμή, αφού ο χρόνος κυλάει, η συζήτηση προχωράει, ενώ εσύ είσαι αμέτοχος αλλά ενεργός κάπου αλλού.

Παρ’ όλα αυτά, όταν θέλεις να δημιουργήσεις στιγμές που είσαι Πραγματικά Μαζί με την παρέα, στιγμές οι οποίες μελλοντικά θα γίνουν δυνατές αναμνήσεις, χρειάζεται να είστε όλοι παρόντες και όχι ο καθένας στο κινητό του. 

Η ΑΛΦΑ, λοιπόν, σου υπενθυμίζει και πάλι τη σημασία του να περνάς ποιοτικό χρόνο με τους κολλητούς σου, αυτήν τη φορά μέσα από την αφορμή ενός λαχταριστού γεύματος στο φετινό Athens Street Food Festival. Άλλωστε, το καλό φαγητό στη χώρα μας είναι διαχρονικά ένας λόγος για να συναντήσουμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με ανθρώπους που αγαπάμε.

 

alfa4

 

Αυτόν τον μήνα, συνεπώς, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν με την παρέα σου στο Athens Street Food Festival, το οποίο πραγματοποιείται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, στις 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 και 28 Μαΐου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς είναι η ιδανική αφορμή για να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και συγχρόνως, να ανακαλύψετε ξανά την ανεκτίμητη χαρά που σας προσφέρει ένα γεύμα με την παρέα, ένα γεύμα στο οποίο δεν σας απομακρύνουν οι ειδοποιήσεις, οι οθόνες ή τα κινητά, αλλά σας φέρνουν πιο κοντά τα γέλια και οι κουβέντες, το τσούγκρισμα των ποτηριών σας, ενώ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μπύρα ΑΛΦΑ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved