Όλοι μιλάνε για τους Fixers και ο βασικός λόγος είναι πως μας φτιάχνουν τη διάθεση!

56 SHARES

Όσοι δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε ατελείωτες περιηγήσεις στο αστικό τοπίο, κατά κάποιον τρόπο είμαστε οι εκλεκτοί, οι τυχεροί που θα ανακαλύψουμε πρώτοι από όλους κάποιο καινούργιο μαγαζί, το οποίο λίγους μήνες αργότερα θα εξελιχθεί σε talk of the town στέκι και θα το βλέπουμε παντού στα social media.

Και αν υπάρχει κάτι που μας κάνει περήφανους για αυτή την – μπορεί, κατά τα άλλα, ασήμαντη πρωτιά – δεν είναι το γεγονός πως βρεθήκαμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, δηλαδή πριν το ξετρυπώσουν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά στο ότι εμείς είμαστε εκείνοι που αναλαμβάνουμε να διαδώσουμε την είδηση πως υπάρχει ένα νέο μαγαζί, από το οποίο αξίζει να περάσεις το συντομότερο!

Για να διαπιστώσουμε, λοιπόν, αν ένα μαγαζί θα μετατραπεί αργά ή γρήγορα στο απόλυτο στέκι μίας περιοχής, αρκεί να σκεφτούμε πώς μας κάνει να νιώθουμε. Και όταν μπαίνουμε σε ένα μαγαζί που νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, τότε πολύ σύντομα όλοι θα μιλάνε για αυτό. Μην σου κάνει εντύπωση, λοιπόν, που το τελευταίο διάστημα ακούς όλο και πιο τακτικά το όνομα Fixers, διότι πρόκειται για μια νέα ομάδα και τη νέα, all day προσθήκη στον ετερόκλιτο, γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, μία αναγκαία foodie στάση στην οδό Βρυάξιδος στο Παγκράτι για refuel ή relax, η οποία υπόσχεται πως θα φιξάρει καθημερινά τη μέρα και τη διάθεσή σου, με τον πιο απολαυστικό τρόπο!


#1 Σερβίρει εκλεκτό, αρωματικό καφέ φτιαγμένο με όρεξη και μαεστρία

Αν ένας ζεστός καπουτσίνο είναι το κίνητρο για να σηκωθείς το πρωί με όρεξη από το κρεβάτι σου, ακόμη και αν είναι Δευτέρα, τότε έχει σημασία να τον απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς, ανεξάρτητα αν θα τον πάρεις take away στο γραφείο, το αυτοκίνητο ή στο Άλσος Παγκρατίου, ένα χαλαρό σαββατιάτικο πρωινό. Ειδικότερα αν είσαι ένας γνήσιος coffee lover που δεν θέλει να κάνει εκπτώσεις στο αγαπημένο του ρόφημα, μία στάση στο Fixersείναι αυτή που θα σου αποδείξει πως πράγματι, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Διότι η παρέα των Fixers, ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία και ο Παύλος, σου προσφέρει από νωρίς το πρωί τον καλύτερο καφέ της πόλης, φτιαγμένο από ένα εκλεκτό espresso blend από 100% Arabica κόκκους, οι οποίοι προέρχονται από τρεις επιλεγμένες φάρμες της Βραζιλίας. Κάπως έτσι, με τα κατάλληλα συστατικά μετατρέπουν τα πρωινά σου σε μία γευστική, πρωτόγνωρη εμπειρία, την οποία θα θέλεις σίγουρα να προτείνεις στους κολλητούς σου.

#2 Παρασκευάζει ολόφρεσκα, χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακς

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μερικές φορές ένας καφές, όσο καλός και αν είναι, δεν είναι αρκετός για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις τη μέρα σου, πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη μέρα ρολάρει σε πολύ αργούς, νωχελικούς ρυθμούς και περιλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου. Παρόλα αυτά, ακόμη και τις μέρες που όλα μοιάζουν λίγο πιο δύσκολα από όλες τις υπόλοιπες, το Fixers έχει τον τρόπο να σου δείξει την απολαυστική πλευρά της ζωής και να… φιξάρει τη διάθεσή σου. Αυτό οφείλεται στην Έμμα, βέβαια, η έμπειρη pastry chef του Serial Fixers Τeam, η οποία κάθε πρωί ζυμώνει και ψήνει με μεράκι και αγάπη, ολόφρεσκα ψωμιά, γλυκά και αλμυρά σνακς. Από λαχταριστά rolls φτιαγμένα με χειροποίητη ζύμη brioche σε χορταστικά, χορτοφαγικά σάντουιτς και από αφράτα κέικ σε τραγανά cookies και μπάρες, στο πατάρι του Fixers ξεφουρνίζονται καθημερινά τα χειροποίητα εδέσματα που φτιάχνουν τη διάθεσή σου, με τον πιο γευστικό τρόπο.

#3 Είναι το τέλειο ραντεβού για απολαυστικές after work συναντήσεις

Τις μέρες που οι ρυθμοί στο γραφείο «ανεβάζουν» ταχύτητα, το μόνο πράγμα που σου επιτρέπει να βγεις αλώβητος, μέχρι να κλείσεις τον υπολογιστή σου, είναι η σκέψη της after work βόλτας που οργανώνεις διακριτικά με τους συναδέλφους κατά τη διάρκεια του οκταώρου. Και αν θέλεις η after work βόλτα σου να είναι τόσο απολαυστική, όση είναι η λαχτάρα με την οποία την περιμένεις, αξίζει να δώσεις ραντεβού με φίλους και συναδέλφους στο Fixers. Όχι μόνο επειδή διαθέτει μία πλούσια wine list, η οποία έχει «άρωμα» Ελλάδας και απευθύνεται σε απαιτητικούς γευσιγνώστες, αλλά διότι σου δίνει τη δυνατότητα να συνοδεύσεις το κρασί, την μπύρα και το aperitivo σου με healthy ελαφριές επιλογές, όπως salads & energy bowls ή και με street food επιλογές από τα expert brands «The Smashers» και «katsika Bostanic Gourmet», καθώς και με την πιο ντελικάτη, νόστιμη pinsa της πρωτεύουσας. 

#4 Αποτελεί ένα cozy, all day «καταφύγιο» στην πιο hype γειτονιά της Αθήνας

Έχεις κουραστεί να αλλάζεις στέκι περίπου κάθε εξάμηνο, επειδή όλο και κάποιο νέο μαγαζί ανοίγει στα πέριξ; Τότε, να ξέρεις πως μετά το μεγάλο opening του Fixers στις 28 Ιανουαρίου, θα «πιάσεις» λιμάνι στην πιο hype γειτονιά της Αθήνας. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάτοικος Παγκρατίου ή όχι, αφού το φιλόξενο, cozy περιβάλλον που σου προσφέρει το Fixers και το οποίο αποτελεί δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου της Αφροδίτης Κρασσά, συνθέτει μία αυθεντικά παρεΐστικη ατμόσφαιρα, που σου εμπνέει ηρεμία και χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας. Στον χώρο κυριαρχεί ένα ξεκούραστο, φυσικό φως και απαλοί, γήινοι τόνοι, ενώ οι καθρέφτες στην οροφή σου επιτρέπουν να ρίξεις μία κλεφτή ματιά στα φουρνιστά μαγικά που λαμβάνουν δράση στο παρασκευαστήριο, το οποίο βρίσκεται στο πατάρι του μαγαζιού.

Αν θέλεις, λοιπόν, να καθιερώσεις με την παρέα σου ένα νέο στέκι ή απλώς, ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, απολαμβάνοντας τον καφέ σου, να ξέρεις πως το Fixers λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν έχει καμία σημασία αν θα αποφασίσεις να το επισκεφθείς νωρίς ή αργά, πριν ή μετά το γραφείο, αφού το crew του Fixers φροντίζει κάθε στιγμή της ημέρας, να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία πίσω από κάθε γεύση και μυρωδιά, μία foodie εμπειρία που δεν θα βλέπεις την ώρα να επαναλάβεις ξανά και ξανά!

Follow Fixers on Instagram & Facebook: @fixerscoffee

#FixersCoffee #CoffeeMakersAndBakers #FixersCoffeePagrati

56 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved