Urban Alchemies: Στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου σου έχουμε την απόλυτη bar hopping διαδρομή

Υπάρχουν κάποιες after work συνήθειες και μερικές διαδρομές, που για όσους από εμάς ζούμε και κινούμαστε καθημερινά στην Αθήνα, έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Από την Κολοκοτρώνη στην Καλαμιώτου και από την οδό Πετράκη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. 

Εκεί «χτυπάει» ο παλμός της πόλης και στη δική μου περίπτωση, εκεί έχω ζήσει κάποιες από τις πιο «δυνατές» παρεΐστικες στιγμές και βραδιές. Από το Noel μέχρι το Kuko's The Bar και από το The Bar in Front of the Bar μέχρι το The Rumble in the Jungle και το Tailor’s House για ένα Belvedere cocktail. Το bar hopping έχει την «τιμητική» του σε αυτές τις «γωνιές» της πόλης. 

Σε αυτά ακριβώς τα αθηναϊκά στέκια στο κέντρο της πόλης, λοιπόν, παίζει party στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου. Για την ακρίβεια, «παίζει» το Urban Alchemies, ένας νέος θεσμός που περίμενα εδώ και καιρό να έρθει στην Αθήνα και είμαι σίγουρος ότι σε ενδιαφέρει. 

Αστικές περιηγήσεις, premium γεύσεις και events στα αγαπημένα μας downtown bars 

«Και τι είναι το Urban Alchemies;», θα με ρωτήσεις. Αν συνηθίζεις να πηγαίνεις για after work drinks με την παρέα στο κέντρο της πόλης, αν είσαι λάτρης του καλού ποτού και αν γενικά, είσαι expert στο bar hopping, σίγουρα σε ενδιαφέρει. 

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν νέο θεσμό που έρχεται για να φέρει την Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής και να δώσει στο φετινό φθινόπωρο, μία πιο ξεσηκωτική διάσταση. 

Σκέψου απλώς το εξής: Bartenders από μερικά από τα 50 κορυφαία bars θα έρθουν στην Αθήνα και θα κάνουν take over σε μπάρες αγαπημένων bars του κέντρου, για να μας προσφέρουν ξεχωριστές, fine drinking εμπειρίες, δημιουργώντας cocktails με premium αποστάγματα, όπως η αγαπημένη μου Belvedere Vodka!

Το fine drinking όμως, θα συνοδευτεί και από συνεχόμενα parties, events και ξεσηκωτικά Dj sets. Με λίγα λόγια, από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, όλη η Αθήνα θα γίνει ένα party και με την παρέα μου, έχουμε αρχίσει ήδη να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας για το festive αυτό τριήμερο.

 

2

 

Τι παίζει και πού θα το ζήσεις στο έπακρο

Η οργάνωση είναι το Α και το Ω και σε ό,τι αφορά στη διασκέδαση και το bar hopping και αν δεν θέλεις να χάσεις κάποιον πολύ «δυνατό» bartender ή ένα ξεσηκωτικό event κατά τη διάρκεια των Urban Alchemies parties, βγάλε πρόγραμμα για το πού θα πας και τι θα κάνεις με την παρέα μετά το γραφείο, από Δευτέρα ως Τετάρτη.

#1 Ξεκινάμε την εβδομάδα «δυνατά»

Το Noel είναι κλασικό και λατρεμένο bar του κέντρου στη γνωστή και αγαπημένη οδό Κολοκοτρώνη, που γίνεται το στέκι μου κάθε φθινόπωρο και χειμώνα. Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, λοιπόν, στο πλαίσιο του «ολόφρεσκου» θεσμού Urban Alchemies, στο Noel θα βρεθεί ο κορυφαίος δημιουργός μοναδικών Belvedere Vodka cocktails, δηλαδή ο Mr. Ungarnished Agelo Bafa, που θα μας σερβίρει μοναδικά cocktails με φρέσκα υλικά, πρωτοτυπία και αντιθέσεις.

#2 Τρίτη και bar hopping

Μετά το «δυνατό» ξεκίνημα της εβδομάδας, τα parties συνεχίζονται στο αγαπημένο μας Kuko's The Bar στην Καλαμιώτου, στο Noel για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και σε έναν από του πιο «in» δρόμους της Αθήνας τώρα, την οδό Πετράκη, εκεί όπου βρίσκονται τα The Bar in Front of the Bar και το The Rumble in the Jungle. 

Στο Kuko's The Bar, λοιπόν, θα απολαύσεις τη Belvedere σου και χορέψεις στους ρυθμούς του Chris IDH με το συναρπαστικό  DJ set του. Την ίδια μέρα στο Noel θα γευτείς τα cocktail του κορυφαίου bartender Maxim Schulte και θα δεις από κοντά το τελετουργικό του στυλ, καθώς θα ετοιμάζει το Belvedere cocktail σου.

Το after work ραντεβού στο κέντρο της πόλης με την παρέα σου θα κλείσει δυναμικά, με ένα ξεχωριστό  pairing ανάμεσα στο The Bar in Front of the Bar και το λονδρέζικο Tayer + Elementary, μέσα από τις δημιουργίες του πολυβραβευμένου bartender Alex Kratena. Και αμέσως μετά, θα κάνεις και ένα πέρασμα από το The Rumble in the Jungle για να συνεχίσεις το party. 

#3 Μία Τετάρτη που θυμάσαι για καιρό 

Υπάρχει μία πλατεία του κέντρου από την οποία με κάποιον «μαγικό» τρόπο, πάντα τυχαίνει να περάσω, να κάνω μία στάση για ένα ποτό ή να συναντήσω κάποιον γνωστό. Ο λόγος, φυσικά, για την πλατεία Αγία Ειρήνης, εκεί όπου τα Urban Alchemies parties θα συνεχιστούν στο Tailor’s House.

Το γνωρίζουμε, το έχουμε αγαπήσει και το επισκεπτόμαστε συχνά. Αυτήν την Τετάρτη όμως, θα βρεθούμε μπροστά από την μπάρα του για μία άλλη, πιο premium εμπειρία. Συγκεκριμένα, εκεί θα απολαύσουμε Belvedere Vodka cocktails εμπνευσμένα από τη διάσημη έκφραση και την ταινία «La Dolce Vita», αλλά και μοναδικά γευστικές προτάσεις από τον νικητή του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού για τον πιο sustainable bartender της Ευρώπης, δηλαδή τον Δημήτρη Καϊταλίδη.

Τρεις μέρες, πολλά events και ακόμη περισσότερες fine drinking εμπειρίες. Αν είσαι παιδί της πόλης, το Urban Alchemies είναι ο θεσμός που περίμενες για να δώσεις μία άλλη, πιο διασκεδαστική διάσταση στο φετινό φθινόπωρο και φυσικά, να δοκιμάσεις cocktail από τα χέρια κορυφαίων bartenders. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλουμε να χάσουμε. Οργανώσου, λοιπόν, ώστε να μην χάσεις τα events και τις premium εμπειρίες που θα «παίξουν» στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

 

 

Δευτέρα 07/11

Noel – Belvedere cocktails by Agelos Bafas 

 

Τρίτη 08/11

Kukos – Belvedere party / DJ set with Chris IDH 

Noel – Belvedere cocktails by Maxim Schulte

The Bar in Front of the Bar & The Rumble in the Jungle – Belvedere cocktails by Tayer + Elementary (Alex Kratena), London & Little Mercies, London

 

Τετάρτη 09/11

Tailor’s House – Belvedere cocktails by Termini Bar, London

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved