Νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Από το πιο πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά δεν θα μπορούσε να λείπει η chillbox, η μεγαλύτερη αλυσίδα frozen yogurt στην Ελλάδα. Σε απόσταση αναπνοής από τον νέο σταθμό μετρό «Δημοτικό Θέατρο», το ολοκαίνουργιο κατάστημα chillbox υπόσχεται να χαρίσει δυνατές στιγμές ευτυχίας σε μικρούς και μεγάλους.

H DIY εμπειρία απόλαυσης ξεκινά με το χαρακτηριστικό φούξια κουτί και την επιλογή frozen yogurt ανάμεσα σε Φυσική γεύση ή Βανίλια Μαδαγασκάρης, αλλά και μια γκάμα από 18 γεύσεις παγωτού!!! Και φυσικά τα πολύχρωμα toppings έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες : Φρέσκα φρούτα εποχής, πραλίνα φουντουκιού, ζεστή σοκολάτα γάλακτος, sauce lemon pie, καραμελωμένα αμύγδαλα, μαλακά μπισκότα… και η γευστική εμπειρία δεν σταματά εδώ!

Η γκάμα του νέου καταστήματος chillbox στον Πειραιά πέρα από frozen yogurt και παγωτό, περιλαμβάνει δροσερά smoothies, λαχταριστά milkshakes αλλά και ολόφρεσκες, ζεστές βάφλες που σίγουρα θα ευχαριστήσουν κάθε γλυκιά επιθυμία.

Να σημειωθεί πως το νέο σημείο chillbox στον Πειραιά πρόκειται για το 42 κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Franchise, η οποία συνεχίζει την επεκτατική της πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Αγίου Κωνσταντίνου 11, 18531

Δευτέρα – Σάββατο 11:30-23:30, Κυριακή: κλειστά

Instagram: ChillboxGreece

FB: ChillboxFrozenYogurt

Chillbox_Neo-Katasthma-Peiraias.jpg


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved