Το Βραβείο Κοινού Fischer του 28ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Την απονομή του Βραβείο δεν θα μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος εκτός από την μπίρα Fischer 

Η 28η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μοναδική αυτή εμπειρία για όλους τους φίλους του κινηματογράφου, έκανε την πρεμιέρα της στις 28 Σεπτέμβριου στο Παλλάς και ολοκληρώθηκε στις 9 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ. Από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει και η λάτρης της έβδομης τέχνης, μπίρα Fischer, όπου για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστησε στους κινηματογράφους, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους, δροσιστικές στιγμές απόλαυσης.

 

1. Fischer AIFF Ending

 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, για ακόμα μία φορά, ήταν σημείο αναφοράς το Βραβείο Κοινού Fischer όπου οι θεατές ψήφησαν την αγαπημένη τους ταινία. Πάνω από 7.000 θεατές έδωσαν φωνή στην επιλογή τους για το Βραβείο Κοινού Fischer επιβραβεύοντας την δημιουργία που ξεχώρισε για εκείνους. Η νικητήρια ταινία του Βραβείο Κοινού Fischer ήταν η «Το Μπλε Καφτάνι», της Μαριάμ Τουζάνι. Το Βραβείο απένειμε η Ανδριανή Αλεξοπούλου, Brand Manager Fischer & International Premium Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, όπου και δήλωσε σχετικά: «Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, μετά από 10 μέρες ξεχωριστών προβολών, -που είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε από κοντά-, ρίχνει αυλαία σήμερα σε αυτό το μαγευτικό χώρο! Η μπίρα Fischer, με τη σειρά της και στηρίζοντας, όπως πάντα την έβδομη τέχνη, μιας και είναι η πιο σινεφίλ μπίρα, βρισκόταν και φέτος παρούσα στην διοργάνωση του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας. Μέσα από τα Βραβεία Κοινού, η Fischer δίνει φωνή στις επιλογές των σινεφίλ, επιβραβεύοντας τις ταινίες, αλλά και τους δημιουργούς που «άγγιξαν» το κοινό».

 

2. Fischer AIFF Ending

 

Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, που διήρκεσε 10 ημέρες, σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς συμπεριλάμβανε μια πληθώρα από πολύ-αναμενόμενες πρεμιέρες και τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Οι θεατές αντάλλαξαν απόψεις, εξέφρασαν την εκτίμηση τους για την έβδομη τέχνη και παρέα με τη μπίρα Fischer ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved