Το Dirty Sanchez Cantina Mexicana μας καλεί στο Ν. Ψυχικό για μια αυθεντική μεξικάνικη εμπειρία

Τι κάνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο τον απόλυτο λατινοαμερικάνικο προορισμό της πόλης; Η πολύχρωμη διακόσμηση, η μεξικάνικη κουζίνα, τα δροσερά cocktails, οι latin ήχοι, ο χορός μέχρι αργά, ή μήπως τα δυνατά live; Το Dirty Sanchez κάνει check σε όλα και υπόσχεται να μετατρέψει τις βραδινές σας εξόδους σε εμπειρία! 

 

image00004 

 

Και πώς να είναι διαφορετικά όταν την κουζίνα επιμελείται ο γνωστός σεφ Σπύρος Μαυροειδής, ο οποίος βάζει την δική του πινελιά σε δημοφιλή μεξικάνικα πιάτα, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει και την δική του γαστρονομική πρόταση σε νέες γευστικές δημιουργίες του καταλόγου. 

Από τα πρώτα πιάτα του μενού ξεχωρίζουν το Pulpo Aquachille με χταπόδι και καμένο αβοκάντο, η Tostada de Camaron με γαρίδα και η σαλάτα Mexicana με καρπούζι, τοματίνια και φύλλα καπουτσίνο. Φυσικά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε Tacos και Fajitas σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς. Στα κυρίως must θεωρείται το Iberico Pata Negra και ο μπακαλιάρος με Verde Molle, ενώ μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε από τα γλυκά την διαφορετική Pana Cotta Tres Leches. 

 

 image00003

 

 Στο ίδιο υψηλό επίπεδο κινείται και η μπάρα του “Dirty Sanchez”, με τον βραβευμένο mixologist Μανώλη Λυκιαρδόπουλο να αναλαμβάνει την επιμέλεια της μπάρας, υπογράφοντας τη ανανεωμένη λίστα των cocktails και των ποτών. 

Εκτός από το φαγητό και το ποτό, εξαιρετική προσοχή έχει δοθεί και στον τομέα της διασκέδασης. Κάθε Κυριακή ο Ηλίας Μπόγδανος, εκ των ιδιοκτητών του “Dirty Sanchez”, θα δίνει τον μουσικό τόνο ανεβαίνοντας στην σκηνή στις 21:30μμ. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο την μουσική επιμελείται ένα live Spanish latin duo που μαζί με τον dj αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν, ενώ κάθε Πέμπτη it’s party time σε συνεργασία με το “Coyoacan”!

 

 image00019

 

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο για να περάσετε τις βραδιές σας από τον Mexican Way του “Dirty Sanchez”;

Dirty Sanchez Cantina Mexicana

Ολυμπιονικών 310 - Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 2106755345

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved