Rune Hellestad- Corbis/ Corbis via Getty Images) Οι Madrugada μας εξήγησαν αναλυτικά τι ακριβώς θα δούμε στο Καλλιμάρμαρο

Η συνέντευξη τύπου του διάσημου συγκροτήματος μας έλυσε πολλές από τις απορίες μας.

Μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη μας περίμεναν στα Public Συντάγματος για να δούμε και να μιλήσουμε σε έναν από τους πιο αγαπητούς frontmen στην Ελλάδα. Ναι, ο Sivert Høyem, ο μπροστάρης τραγουδιστής των Madrugada, έδωσε το παρόν μαζί με τους άλλους δύο του συγκροτήματος, μας μίλησαν για όσα θέλαμε να μάθουμε, όχι μόνο για την συναυλία του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και γενικά για την ζωή τους στο δρόμο, τις προτιμήσεις τους στη μουσική, για το ελληνικό κοινό και για πολλά άλλα.

Στη συνέντευξη τύπου γύρω στις 14.00, κατέφθασαν ορεξάτοι, ντυμένοι στα μαύρα, οι τρελαμένοι Νορβηγοί που τόσο έχουμε αγαπήσει μέσα στα χρόνια. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς πως είχαν προσγειωθεί στην Αθήνα με όρεξη και σίγουρα το βράδυ της συναυλίας θα «καίγανε» το Καλλιμάρμαρο. Όλα δείχνουν πως θα είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο live. Η τελευταία φορά που είχαν έρθει στην Αθήνα το κοινό είχε παραληρήσει. Κι αυτό είναι φυσικό να συμβαίνει γιατί στην Ελλάδα οι πωλήσεις τους είναι ίσως οι καλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Ναι, οι Έλληνες γουστάρουν πολύ τον ήχο τους.

O John Coltrane κατανόησε το ρυθμό της ζωής μέσα από ένα σαξόφωνο

 
 

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την Πρέσβη της Νορβηγίας, ενώ μαζί τους βρέθηκε η Ελληνο-νορβηγή Amanda Tenfjord, που θα είναι το opening act της συναυλίας και έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή της με την Ελλάδα στην περσινή Eurovision.

Η πρώτη ερώτηση ήταν αν χρειάζονται τη θλίψη για να μπορέσουν να γράψουν τα τραγούδια τους, τα οποία ομολογουμένως είναι αρκετά μελαγχολικά. Ο Sivert Høyem πήρε τον λόγο πρώτος και είπε πως όταν είναι θλιμμένος συνήθως δεν μπορεί να γράψει τραγούδια κι έτσι περιμένει να του περάσει η αληθινή θλίψη για να καταφέρει να συνθέσει. O Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen συμφώνησαν μαζί του πως είναι σχεδόν αδύνατον να συνθέσεις αν είσαι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση.

 

unnamed 3

 

Μαζί τους στη σκηνή θα βγει και η Νορβηγή Ane Brune, η οποία έχει συμμετέχει σε τραγούδια τους κατά καιρούς. Η επιλογή του Καλλιμάρμαρου δεν ήταν τυχαία μιας και ταιριάζει τέλεια με την επιβλητική τους μουσική. Σε αυτό συμφώνησαν και οι ίδιοι οι οποίοι νωρίτερα είχαν επισκεφτεί το χώρο του σταδίου. Μάθαμε πως μαζί τους στη σκηνή θα συμμετέχει και μία πολυφωνική χορωδία.

 

 
 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση ήταν όταν μία δημοσιογράφος ανέφερε την συνεργασία του Sivert με ένα black metal συγκρότημα. Ο Sivert, είχε πραγματοποιήσει μια συνεργασία με τους Satyricon το 2015 και αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή, ειδικότερα στο γεγονός ότι οι Black Metal μουσικοί είναι πολύ ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα στον ήχο τους, αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι που έρχεται σε αντίθεση με την ωμότητα της μουσικής τους.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν έλειψε το γεγονός του χαμού του αγαπημένου κιθαρίστα τους, R.Buras. Η ερώτηση ήταν αν τους λείπει ο φίλος τους και φυσικά όλοι απάντησαν θετικά και συγκεκριμένα μάθαμε πως ο Høyem κάποτε συγκατοικούσε μαζί του.

 

madrugada public

 

Κάποιος άλλος τρόλαρε λίγο και τους ρώτησε αν θα έπαιρναν ποτέ μέρος στην Eurovision, κάτι που προκάλεσε γέλια στην αίθουσα μαζί με τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος να το χαίρονται. Ο Sivert είπε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν κάτι τέτοιο μιας και πλέον έχουν χαράξει την δική τους πορεία στα μουσικά δρώμενα. 

Οι Madrugada φάνηκαν έτοιμοι να τα «σπάσουν» όλα στο Καλλιμάρμαρο και για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό θα τους δείξει την αγάπη του.

Δες πληροφορίες για το event εδώ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved