Η Εύη Χρήστου από το Drunk Sinatra μας εξηγεί πώς η πρώτη γουλιά μπορεί να απογειώσει την ημέρα μας

Για το πώς απολαμβάνει την αγαπημένη της Heineken από την πρώτη γουλιά, μίλησε στο Ratpack.gr η Bar Woman του Drunk SinatraΕύη Χρήστου. Η Εύη εργάζεται στην εστίαση από όταν ήταν 18 ετών - τότε αποφάσισε να ζήσει στη χώρα μας από τη Γερμανία, όπου μεγάλωσε, και ξεκίνησε κατευθείαν στα βαθιά. Από το… μακρινό 2006 έως σήμερα, έχει περάσει από διάφορα πόστα και έχει κατακτήσει σημαντικές εμπειρίες, που πλέον την αναδεικνύουν σε αυθεντική expert στη μπίρα. Οι επιλογές της και ο τρόπος σκέψης της πίσω από αυτές, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους εμάς που αναγνωρίζουμε την απόλαυση, ταυτόχρονα όμως αναζητούμε και όσα κρύβονται πίσω από κάθε γουλιά.

«Εργάζομαι 16 χρόνια στον χώρο της εστίασης, από το 2006 και τα περισσότερα από αυτά σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μπαρ στο κέντρο. Μου άρεσε πάντα να κάνω τους  ανθρώπους γύρω μου χαρούμενους και με τη δουλειά στο μπαρ, μπόρεσα να το κάνω πραγματικότητα και μάλιστα, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Σε όλη την πορεία μου, από εκεί και έπειτα, πέρασα από πολλούς χώρους: Εστιατόρια, Wine Bars, Cocktail Bars, Clubs, Events και επίσης στην πορεία ασχολήθηκα και με speciality coffee», αναφέρει η ίδια, παρουσιάζοντας τον εαυτό της και συμπληρώνει: «H εστίαση είναι ένας πολύ ευχάριστος χώρος εργασίας. Αυτός που έχει τη θέληση, μπορεί πραγματικά να μάθει πάρα πολλά για το αντικείμενο, το οποίο περιλαμβάνει πολλές πτυχές και εξειδικεύσεις. Μπορεί επίσης, να μάθει πάρα πολλά και για τον ίδιο τον εαυτό του».

 

evi2

 

Η απόλαυση της «πρώτης γουλιάς»

Η Εύη γνωρίζει πολύ καλά πόσο σπουδαία είναι για κάθε πελάτη που έρχεται να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί, η «πρώτη γουλιά». Είναι σίγουρα πολλά περισσότερα από την ικανοποίηση της δίψας – αν και αυτή η ιδιότητα, του να σε δροσίζει ό,τι πίνεις, δεν είναι ποτέ δευτερεύουσα. «Η πρώτη γουλιά μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες, είναι καθοριστική. Μπορεί να σε απογειώσει ή να σε απογοητεύσει. Είναι η στιγμή που αφήνεις τα προβλήματά σου πίσω και θέλεις να απολαύσεις αυτή την όμορφη αίσθηση ελευθερίας κατά την οποία αισθάνεσαι ό,τι έχεις ανάγκη», μας εξηγεί. 

 

evi3

 

Είναι αλήθεια ότι πολλοί επιλέγουν γι’ αυτή την πρώτη γουλιά της νύχτας τους, την αγαπημένη τους μπίρα κι αυτό η Εύη Χρήστου το επιβεβαιώνει τόσο από την εργασιακή της εμπειρία, όσο και από τις δικές προτιμήσεις: «Εγώ η ίδια ως επί το πλείστον, ως πρώτη επιλογή, πάντα έχω μια δροσερή μπίρα - κατά προτίμηση Heineken. O λόγος είναι απλός. Θέλεις κάτι σαν πρώτη επιλογή, το οποίο θα σε δροσίσει και θα σε χαλαρώσει, με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Στην περίπτωση μάλιστα που έχεις βγει σε ένα καινούριο μαγαζί, θέλεις σίγουρα να ξεκινήσεις με μια all time classic επιλογή: Την μπίρα που προτιμάς. Σίγουρα η τιμή είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός λόγος για να επιλέξεις μπίρα, διότι η μπίρα είναι πάντα μια ‘επένδυση’ που δεν θα σε απογοητεύσει». Ειδικά για τη Heineken, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όσους επιλέγουμε τη Heineken 0.0, με την πλούσια γεύση χωρίς αλκοόλ.

 

evi4

 

Πολύ σημαντικό θέμα, φυσικά, είναι και το πώς θα απολαύσεις σωστά τη μπίρα σου και σε αυτό η Εύη είναι ξεκάθαρη: «Η μπίρα πρέπει να σερβίρεται πάντα στο σωστό ποτήρι, στη σωστή θερμοκρασία και με την επαρκή ποσότητα αφρού, δηλαδή να κοντεύει να ξεχειλίσει». 

Heineken: Σταθερή ποιότητα - «Εγγυημένη» απόλαυση

Η Heineken δεν προδίδει ποτέ όποιον την επιλέγει και η Εύη Χρήστου αυτό το γνωρίζει πολύ καλά: «Η Heineken είναι σταθερά ποιοτική μπίρα, που δεν σε απογοητεύει ποτέ. Είναι μπίρα που πίνεται εύκολα, με διακριτικά αρώματα και πικράδα στη γεύση. Παράλληλα, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ενώ συνδέεται με ευχάριστες αναμνήσεις για όλους μας». 

Πράγματι, τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της Heineken, την κάνουν τόσο ξεχωριστή ως μπίρα, με αποτέλεσμα η πρώτη γουλιά να γίνεται μοναδικά απολαυστική και refreshing. Από τη μοναδική μαγιά της (την A-yeast δηλαδή) ως την 100% βύνη κριθαριού χωρίς προσμίξεις που περιέχει, αλλά και τους master brewers που αξιοποιεί, η Heineken ξεχωρίζει γευστικά, εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια – αρκετά για να δημιουργηθεί μια μακρά παράδοση εμπειρογνωμοσύνης και αριστείας πολλών ετών στη ζυθοποιία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved