Φάνης Κώτσης: Ο bar expert του Couleur Locale εξηγεί τι προσφέρει η πρώτη γουλιά της απόλαυσης

Η κάθε φορτισμένη και φορτωμένη μέρα, η κάθε μέρα της ρουτίνας μας μπορεί να αποφορτιστεί με την απόλαυση που νιώθουμε πίνοντας την πρώτη γουλιά της αγαπημένης μας μπίρας. Αρκεί, φυσικά, να γνωρίζουμε πώς και με τι κριτήρια επιλέγουμε την μπίρα αυτή, τη μπίρα που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε, χαρίζοντάς μας μια μοναδική εμπειρία, από μία και μόνο στιγμή!  O Φάνης Κώτσης εργάζεται ως bar tender επί δεκαπέντε χρόνια και επιβεβαιώνει από την εμπειρία του πως η «πρώτη γουλιά» για τον καθένα μας έχει ξεχωριστό συμβολισμό: «Η απόλαυση της πρώτης γουλιάς έχει να κάνει πιστεύω καθαρά με το τι φέρνει μαζί του ο καθένας μας μέχρι εκείνη τη στιγμή, τι πρόγραμμα είχε η ημέρα μας, πόσο στρες και πόση αγωνία. Η έκφραση της απόλαυσης που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας και το συναίσθημα που μας κατακλύζει εκείνη τη στιγμή, είναι μοναδική και εξαρτάται τόσο από τι έχουμε μέσα μας όσο και από την επιλογή μας». 

 

fan3

 

Ο ίδιος επιβεβαιώνει στο Ratpack.gr πως οι περισσότεροι ξεκινούν την έξοδό τους με την αγαπημένη τους μπίρα. Μια μπίρα Heineken, δροσιστική και απολαυστική, που «κλείνει» στην πρώτη κιόλας γουλιά την ποιότητα και την εγγύηση της μακρόχρονης ιστορίας της, ενώ η επιλογή μιας Heineken 0.0, αίρει όλους τους περιορισμούς, κρατώντας τη γεύση αναλλοίωτη: «Η απόλαυση μιας μπίρας εξαρτάται από τη σωστή θερμοκρασία αρχικά, αλλά και από την κατανάλωσή της στον σωστό χρόνο. Όμως, ποιοτική επιλογή πιστεύω ότι κάνει την μπίρα η ίδια η σύσταση της», δηλώνει ο Φάνης Κώτσης, τονίζοντας πως ναι μεν ο τρόπος σερβιρίσματος μετράει, πάνω από όλα όμως μετράει η ίδια η μπίρα και τα συστατικά που την αποτελούν, τόσο ως πρώτες ύλες όσο και ως προς τη ζυθοποίηση.

Heineken: Μοναδικά συστατικά, άριστη διαδικασία ζυθοποίησης 

Αυτό είναι που δίνει στη Heineken την ξεχωριστή, πρώτη θέση μεταξύ των προτιμήσεων του κοινού. Είναι η μπίρα που επιλέγουμε για να ξεκινήσουμε το βράδυ μας, ενώ μία και μόνη γουλιά, η πρώτη γουλιά, είναι αρκετή για να πλημμυρίσουμε ηρεμία και χαλάρωση – τα απαραίτητα συστατικά για μία ακόμα πιο διασκεδαστική συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα όμως, για όλους εμάς που θέλουμε να γνωρίζουμε πώς και από πού προκύπτει η μοναδικότητα της Heineken, αρκεί να μάθουμε ότι δημιουργείται με βάση τη μοναδική A-yeast μαγιά της, περιέχει 100% βύνη κριθαριού χωρίς προσμίξεις, ενώ όλα τα φυσικά συστατικά της είναι εξαιρετικής ποιότητας. Από εκεί και πέρα, τη διαφορά κάνουν επίσης η τεχνογνωσία κατά τη διαδικασία οριζόντιας ζυθοποίησης, που προέρχεται από την εμπειρία των 150 χρόνων της, αλλά και οι master brewers που αξιοποιεί, με βαθιά γνώση γύρω από τη ζυθοποίηση.

 

fan31

 

Σ’ αυτή την πρώτη γουλιά της Heineken βρίσκουμε τόσο εκείνη τη μαγική στιγμή που μας ταξιδεύει σε όλα τα στάδια ζυθοποίησης, όσο και ένα προς ένα, όλα τα αγνά υλικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Μέσα από αυτή την εμπειρία, τελικά ξεχωρίζουμε τη Heineken και την επιλέγουμε ως συντροφιά όχι μόνο για την έξοδό μας, για τη διασκέδασή μας «έξω», αλλά γενικά για την παρέα και για το σπίτι μας: «Όλοι εκτιμούμε την ωραία γεύση της Heineken. Κατά τη γνώμη μου, είναι η μπύρα που έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη της παρέας. Είναι η ιδανική επιλογή για κάθε "μάζωξη" στο σπίτι, με φίλους, με οποιαδήποτε αφορμή», τονίζει ο Φάνης Κώτσης. Ο ίδιος άλλωστε, ανατρέχοντας στις προσωπικές μνήμες του, βρίσκει τη Heineken στις ποδοσφαιρικές βραδιές του Champions League: «Θυμάμαι φίλοι στο σπίτι, Champions League και τη Heineken στα ποτήρια μας... Ωραία γεύση, ελαφριά - αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι από την αγαπημένη σου μπίρα»!

 

fan4

 

Με την αυθεντικότητα και την καθαρότητα της γεύσης και της ποιότητάς της, η Heineken μας προσφέρει την απόλαυση της πρώτης γουλιάς που αναζητούμε για μια refreshing αίσθηση που γεμίζει μπαταρίες, «μηδενίζει» το κουρασμένο κοντέρ από τη φόρτιση της ημέρας και μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα μας, ανεξάρτητα από το ποια ήταν η ουσιαστική της έκβαση. Διότι, η απόλαυση της πρώτης γουλιάς, οφείλει να είναι μια μαγευτική εμπειρία. Και είναι πράγματι, μια εμπειρία αντάξια των περισσότερων από 150 χρόνων εμπειρίας, ποιότητας και αριστείας στη ζυθοποιία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved