Ιπποκράτης Πατσιούρας: Απολαμβάνεις την πρώτη γουλιά, απολαμβάνεις τη ζύμωση, αρώματα, γεύσεις

Πόσο απολαυστική μπορεί να είναι η πρώτη γουλιά μιας μπίρας που απολαμβάνει καθένας από εμάς στην έξοδό του; Απεριόριστα, αποφαίνεται από την εμπειρία του ο Ιπποκράτης Πατσιούρας, ο bar expert του Boho sea life, που βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου. Ο Ιπποκράτης εργάζεται ως batista - bar tender, στον χώρο της εστίασης, εδώ και 12 χρόνια και έχει επίγνωση της αναζήτησης των πελατών και των επιλογών τους. Διαθέτει όμως και τη γνώση να αναγνωρίσει πώς «μεταφράζεται» κάθε μία επιλογή, από πού εκπορεύεται και πού οδηγεί. Μιλώντας στο Ratpack.gr, τονίζει πως δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι η μπίρα είναι η πρώτη επιλογή πολλών πελατών για το ξεκίνημα της βραδιάς, καθώς, όπως αναφέρει, πρόκειται για ένα ελαφρύ, εξόχως απολαυστικό ποτό: «Με 95% περιεκτικότητα σε νερό και 5% αλκοόλ, η μπίρα είναι μια δροσιστική και ανάλαφρη επιλογή για το ξεκίνημα – και όχι μόνο – μιας βραδιάς ‘έξω’. Στην απόλαυση της πρώτης γουλιάς όμως, ‘κρύβεται’ μια πολύ σπουδαία διαδικασία, που αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα. Ουσιαστικά, μια στιγμή, η στιγμή της πρώτης γουλιάς, αποτυπώνει όλον τον χρόνο που απαιτήθηκε για αυτό το απολαυστικό αποτέλεσμα».

 

ippo2

 

Η Heineken, η μπίρα που ξεχωρίζει ο Ιπποκράτης, βάσει των προτιμήσεων των πελατών και των δικών του, χαρακτηρίζεται από μια σειρά μοναδικών ιδιοτήτων που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Η απόλαυση της πρώτης γουλιάς Heineken, μοναδικά απολαυστική και αναζωογονητική στηρίζεται στη μοναδική μαγιά της (την A-yeast δηλαδή), την 100% βύνη κριθαριού χωρίς προσμίξεις που περιέχει και φυσικά στους master brewers της. Είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει γευστικά, εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια. Έτσι, πίσω από την πρώτη δροσιστική γουλιά της Heineken που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, κρύβεται τελικά η μακρά παράδοση, η εμπειρογνωμοσύνη και η αριστεία πολλών ετών στη ζυθοποιία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως εξαιρετικά πλούσια γεύση, χωρίς αλκοόλ, προσφέρει η Heineken 0.0, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

ippo3

 

«Η μπίρα γενικά ξεχωρίζει στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, διότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές πάνω σε αυτή. Αρχικά είναι οι Lager μπύρες ή αλλιώς βυθοζύμωτες μπίρες που έχουν μια ελαφριά γεύση πικράδας και καταναλώνονται κρύες. Μετά πάμε στις Μπύρες Ale – αλλιώς, αφροζύμωτες μπίρες, με πιο έντονη γεύση και αρώματα. Τέλος, έχουμε τις μπίρες φυσικής ζύμωσης, που μοιάζουν με τις Ale, αλλά ζυμώνονται σε ανοιχτά δοχεία, χωρίς μαγιά. Το γεγονός πως η μπίρα είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων στην έξοδό τους έχει να κάνει με αυτό. Κάθε επιλογή μπίρας μπορεί να είναι μια πολύ καλή και ποιοτική επιλογή, αρκεί να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας παραγωγής της. Με τη Heineken, είμαστε απολύτως βέβαιοι για την ποιότητα των υλικών της, την αγνότητά της, την καθαρότητά της», επισημαίνει ο Ιπποκράτης Πατσιούρας.

Απολαμβάνοντας την πρώτη γουλιά Heineken

Η εμπειρία μιας απολαυστικής μπίρας στον χώρο της εστίασης σήμερα δημιουργεί προσδοκίες σε κάθε έναν από εμάς. Η πρώτη γουλιά από την αγαπημένη μας Heineken φέρνει στον ουρανίσκο μας το αποτέλεσμα δύο πραγμάτων: Από τη μια είναι η ίδια η ζυθοποίηση της μπίρας, που γίνεται υπό συγκεκριμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και απαρεγκλίτως με βάση αγνά υλικά. Από την άλλη, είναι το αποτέλεσμα μιας ιστορίας που ξεπερνά τα 150 χρόνια, ξεκινά από τη δημιουργία της Heineken και φτάνει στα πέρατα του κόσμου, εκεί που σήμερα την επιλέγουν εκατομμύρια άνθρωποι. «Απολαμβάνουμε τη Heineken σε ένα παγωμένο ποτήρι μπίρας, σε έναν πολύ ωραίο χώρο εστίασης, ακούγοντας μουσική, ενώ συναναστρεφόμαστε με τον κόσμο και απολαμβάνουμε το μοναδικό της άρωμα και την υπέροχη γεύση. Τη γεύση που, από την πρώτη γουλιά, μας ταξιδεύει μαγικά στον κόσμο της απόλαυσης. Είναι ένα ελαφρύ ποτό, σε τιμή προσιτή σε όλους, είναι ιδανική επιλογή για να αισθανθούμε χαλάρωση και αναζωογόνηση, την ίδια στιγμή», περιγράφει ο Ιπποκράτης.

 

ippo4

 

Μπίρα με μοναδική μαγιά, αγνή βύνη και φυσικά συστατικά, η Heineken φτάνει στο ποτήρι μας μετά από μια μοναδική διαδικασία οριζόντιας ζυθοποίησης, αποδεικνύοντας και εξηγώντας τη μοναδική γεύση της. Γι’ αυτό και με την πρώτη γουλιά Heineken βιώνουμε τη μαγική στιγμή, τη στιγμή που μας ταξιδεύει στη δημιουργία της και στη δική μας απόλαυση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved