Βραδιές μυσταγωγίας στο «Parfait Athens»

Το θρυλικό κτήριο που φιλοξενούσε εμβληματικά clubs και χώρους όπως το «Αριστερά-Δεξιά» και το «Villa Mercedes», ανακαινίστηκε ριζικά και μεταμορφώθηκε σε έναν εντυπωσιακό, κομψό και ατμοσφαιρικό χώρο παρουσιάζοντας στο κοινό μία νέα πρωτοποριακή πρόταση νυχτερινής ψυχαγωγίας.

Το «Parfait Athens», η πιο πολυσυζητημένη άφιξη στην καρδιά της Αθήνας, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, με αποτέλεσμα οι sold out βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού στο νέο αυτό χώρο, που βρίσκεται στην εμβληματική οδό Τζαφέρη 11, βιώνεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας! Στο μοναδικό, υψηλής αισθητικής περιβάλλον που σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε συναρπάζει, απολαμβάνεις ένα εξαιρετικό δείπνο, παρακολουθώντας ένα αυθεντικό και εντυπωσιακό, διαδραστικό cabaret show με 30 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο!

IMG 6691

Φτάνοντας στην ατμοσφαιρική, open space είσοδο του «Parfait Athens» αισθάνεσαι ότι ο χρόνος σταματά και έχεις μεταφερθεί σε ένα μυστηριώδες μέρος με αισθησιακό φωτισμό. Ένας άντρας και μία γυναίκα που φορούν ιδιαίτερες στολές, έχοντας κρυμμένο το πρόσωπό τους κάτω από θεατρικές μάσκες, σε υποδέχονται.
Η πόρτα ανοίγει και o χώρος, δημιουργία του καταξιωμένου interior designer Σάκη Κυριακίδη, σου προκαλεί δέος. Πολυτέλεια, υψηλής αισθητικής διακόσμηση, πολυέλαιοι κι έργα τέχνης, στοιχεία της φύσης που κυριαρχούν, όπως πέτρα, ξύλο, αλλά και φυτά που αγκαλιάζουν τους τοίχους και από μέσα ξεπροβάλουν παγώνια! Κηροπήγια με αναμμένα λευκά κεριά και μπουκέτα από λουλούδια κοσμούν τα τραπέζια και τις ροτόντες, δίνοντας μια ρομαντική πινελιά.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι η διαρρύθμιση επιτρέπει την πλήρη ορατότητα, σε όποιο σημείο και να καθίσεις, ενώ η τοποθέτηση των τραπεζιών στο χώρο εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα και παράλληλα σου επιτρέπει να γίνεις μια μεγάλη παρέα μαζί με τους καλλιτέχνες, βιώνοντας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διαδραστικής νυχτερινής διασκέδασης.

Oι γεύσεις από το εξαιρετικό menu προσφέρουν ξεχωριστές συγκινήσεις στον ουρανίσκο. Ευφάνταστα ορεκτικά, όπως το καρπάτσιο μοσχάρι με πεκορίνο, ρόκα, κουκουνάρι, σε βινεγκρέτ μαρμελάδα ελιάς και τρούφα, αλλά και άριστης ποιότητας και γεύσης κυρίως πιάτα, όπως ο ψητός σολομός με ταμπουλέ κινόα, σιτάρι, πράσινο μήλο, σταφίδες, αγγούρι και ντρέσινγκ πράσινου μήλου, πρωταγωνιστούν. Η κορυφαία γαστρονομική απόλαυση κορυφώνεται με το γλυκό Parfait, μια καυτή σφαίρα σοκολάτας, με γέμιση παγωτό Parfait και κρέμα patisserie με άρωμα bueno! Η προσεγμένη λίστα με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών, η ποικιλία αλκοολούχων ποτών αλλά και οι προτάσεις για δροσιστικά κοκτέιλ, συμπληρώνουν το γευστικό αυτό ταξίδι.

IMG 6586

H βραδιά… Parfait συνεχίζεται και τα φώτα χαμηλώνουν. Στις 23.00, το λαμπερό διαδραστικό cabaret show που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη, ξεκινά! Ένας τενόρος εμφανίζεται στον χώρο, περνά διακριτικά ανάμεσα από τα τραπέζια και σε καλωσορίζει ερμηνεύοντας μια διασκευή του τραγουδιού «New York New York», του Φρανκ Σινάτρα. Έπειτα, δίνει το σύνθημα και τριάντα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, χορευτές, τραγουδιστές και ακροβάτες κατακλύζουν τη σκηνή.

IMG 3211

Φαντασμαγορικά κοστούμια, περούκες και πολύχρωμα φτερά δημιουργούν ένα ξεχωριστό αισθητικά αποτέλεσμα. Υπό το φως των κεριών διαδραματίζονται στη σκηνή αισθησιακά acts, pole dancing, aerial straps and slings. Η μαγεία πλανάται στον αέρα και εντυπωσιακά performances μαγνητίζουν τα βλέμματα ενώ στο επιβλητικό μπαρ ξεπηδούν θεαματικές φλόγες.

IMG 2767

Οι performers, κατεβαίνουν από το stage και σκορπίζονται σε κάθε γωνιά του «Parfait» συμπαρασύροντας σε, σε ένα εκρηκτικό πάρτι. Όλοι κινούνται στους ρυθμούς της disco, της Eurovision και του Bollywood, αλλά και ελληνικών διαχρονικών τραγουδιών που απογειώνουν τη διασκέδαση. Δε μπορείς να αντισταθείς, αφού όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα, χορεύουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, αποκτώντας ενεργό ρόλο σε αυτό το υπερθέαμα.

IMG 2466
Το «Parfait Athens» είναι μία βιωματική εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις ξανά και ξανά!

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.
Ώρα: 22.00
Dress Code: Glamorous

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466554

Visit: www.parfaitathens.grwww.parfaitathens.com

Contact: info@parfaitathens.gr

Like: https://www.facebook.com/ParfaitAthens

Follow: https://www.instagram.com/parfait_athens/

Follow: https://vm.tiktok.com/ZMLppATE9/

#ParfaitAthens #DinnerAndShow



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved