Beefbar: Ένα International brunch που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα

Σε αυτό το «The Food Tour» η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και o Χρήστος Κάβουρας πηγαίνουν για brunch και απολαμβάνουν την αθηναϊκή ριβιέρα από το Four Seasons Astir Palace και το Beefbar, παρέα με τον ιδιοκτήτη, Wafic Idriss.

Ένα εστιατόριο δεν χαρακτηρίζεται ποτέ μόνο από το φαγητό, την ποιότητα, τις τιμές και το σέρβις, καθώς τις περισσότερες φορές χρειάζεται τύχη, σωστό marketing αλλά και μια εξαιρετική επένδυση στο χώρο προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του. Λεπτομέρειες με λίγα λόγια, οι οποίες όμως έχουν την μαγική ιδιότητα να γιγαντώνουν ένα project και να του δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

 

Ό,τι ακριβώς δηλαδή προσφέρει η αθηναϊκή ριβιέρα στο Beefbar. Μια τοποθεσία μοναδική μέσα στο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη, εμποτισμένη με την πιο μαγευτική θέα, κάτι που σε συνδυασμό με ένα μενού χαρακτηρισμένο από την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική απόλαυση, σου υπόσχονται μια εμπειρία βουτηγμένη στην πολυτέλεια. 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr