The Food Tour: Στο Hachikō η εμπειρία του φαγητού ξεπερνάει τη διασκέδαση

Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και του Χρήστου Κάβουρα στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται στο επιτυχημένο Hachikō της Κηφισιάς όπου δοκιμάζουν τα πιο λαχταριστά πιάτα του μενού, μαθαίνοντας παράλληλα μυστικά της επιτυχίας του sushi brand από τον ιδιοκτήτη, Γιώργο Μαυρούλια.

 

Για όποιον αισθάνεται ένα déjà vu όταν ακούει τη λέξη «Hachikō» δικαίως το μυαλό του ταξιδεύει στην ομώνυμη ταινία με τον Richard Gere και τον πιστό σκύλο Hachikō, ο οποίος περιμένει πιστά τον αφέντη του που έχει φύγει από την ζωή να επιστρέψει στον σταθμό του τρένου καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής του. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι άγνωστο στην Ιαπωνία καθώς παραπέμπει σε σύμβολο πίστης και σε συνδυασμό με τη συγκίνηση του δυτικού κόσμου απέναντι στο story, μέτρησε αρκετά στην τελική επιλογή του ονόματος του sushi franchise, «Hachikō, Sushi Tales & Cocktails». Μια επιχείρηση που ξεκίνησε το 2015 από ένα μαγαζί στο Ψυχικό και συνεχώς αναπτύσσεται ανοίγοντας νέα εστιατόρια, εξερευνώντας παράλληλα νέους τρόπους και καινοτομίες για να κάνει το sushi αρεστό, ακόμα και στους πιο δύσπιστους «φίλους» της ιαπωνικής κουζίνας.

 

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο στο Queen.gr