Έλα τώρα που δεν έχεις λιαστεί στον κλασικό κήπο της Μέντας

Η διαχρονική αξία του πιο διάσημου καφέ των Βορείων Προαστίων.

Την πρώτη φορά που μου μίλησε άνθρωπος για την Μέντα στην Κηφισιά, η ατάκα που ακολούθησε ήταν «Μέρος με καλό καφέ για να φωτοσυνθέσεις». Αυτό προϋποθέτει το άραγμα του θρυλικού καφέ των Βορείων Προαστίων με τον εξωτερικό «κήπο», τον βασιλικό εσωτερικό του χώρο και την ανάπαυλα που έχει να προσφέρει η Κηφισιά. Όλα αυτά, σε ένα κτίριο κόσμημα. Το μέρος που συνήθιζε να περνάει τα καλοκαίρια του ο Άγγελος Σικελιανός.

menta4

Σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να την επισκεφθείς, η Μέντα δεν βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Κηφισιάς. Είναι λίγο πιο απομονωμένη και οι άνθρωποι που την επισκέπτονται, είναι οι θαμώνες που έχουν μάθει να την αγαπούν. Είναι το καφέ της παρέας, της άνεσης, το σποτ για όλες τις ώρες της ημέρας που δεν κάνει διακρίσεις και αγαπά εκείνους που αγαπούν με την σειρά τους την Κηφισιά.

menta1

Δεν είναι μόνο ο γευστικός καφές που σε κερδίζει. Η Μέντα ξεχωρίζει για τις υπέροχες γλυκοτεχνίες της, μιας και τα γλυκά που θα βρεις για να συνοδέψεις τον καφέ σου φτιάχνονται καθημερινά μέσα στο μαγαζί, από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Εκεί άλλωστε οφείλεται και η διαχρονική αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο μαγαζί. Και το οποίο ξέρει πώς να συνοδέψει μέχρι και τις νύχτες σου για ποτό.

yhn

Γιατί αυτό ακριβώς είναι η Μέντα. Ένα κομμάτι της ιστορίας των Βορείων Προαστίων. Το μαγαζί που αγαπούν όλοι οι Κηφισιώτες και που έχουν μάθει να σέβονται όλοι όσοι το γνωρίζουν. Που είναι εκεί για τα ανέμελα ΣουΚου μας, τις ελεύθερες ώρες που έχουν κάποιες καθημερινές μας και που έχει συνοδέψει χιλιάδες μας στιγμές με τον πράσινο και όμορφο χώρο του. Είναι ένα εκλεπτυσμένο καφέ. Ένα μέρος για να ξεφύγεις από την βαρετή καθημερινότητα.

17425854 1280056008750145 6554901498626431817 n

Και θα την στηρίζουμε για πάντα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved