Στο ''Brothers In Law'' τα burgers φτιάχνονται από όνειρα

Τα καρντάσια από την Θεσσαλονίκη θα σε μάθουν να τρως.

Αν έχεις επισκέπτεσαι τακτικά την Θεσσαλονίκη, θα έχεις καταλάβει ότι τα καρντάσια μας στην συμπρωτεύουσα ξέρουν καλά από διασκέδαση και φαγητό. Ειδικά όσον αφορά το δεύτερο, 9 στα 10 μαγαζιά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν. Στη Σαλόνικα ξέρουν από νοστιμιά και φροντίζουν να χρησιμοποιούν τις καλύτερες  πρώτες ύλες. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην μεσογειακή τους κουζίνα, αλλά και στα burgers. Ή μάλλον, στο burger που θα φας στο Brothers In Law.

bro4

Οι Στέλιος Καντεράκης και Δημοσθένης Χατζηνικολάου, φανερά επηρεασμένοι από την Νεοϋρκέζικη σκηνή του καλού και γευστικού burger, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μπεργκεράδικο που θα αποτελούσε πρότυπο για κάθε λάτρη του καλού μπιφτεκιού. Και τα κατάφεραν καθότι το Brothers In Law προσφέρει ένα 100% «μαμαδίσιο» homemade burger από τις καλύτερες πρώτες ύλες, με τον μοσχαρίσιο κιμά να πλάθεται καθημερινά στις κουζίνες του και να κερδίζει μέρα με τη μέρα χιλιάδες κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας (σ.σ.: υπάρχουν εστιατόρια σε Ιωάννινα και Λάρισα).

yi

Τι μας κερδίζει σε ένα καλό burger; Το πάντρεμα. Η ικανότητα να μπορείς να συνδυάσεις το κρέας με τις σπιτικές σάλτσες αλλά και τη φαντασία. Είναι χαρακτηριστικά που τα βλέπεις σε εμβληματικά burgers  όπως το Corleone, το Elvis, το Big Kahuna για όσους λάτρεψαν το Pulp Fiction, το Boss και το Casanova. Όμως ακόμη και οι σαλάτες, ή τα μπιφτέκια με τα αβγά μάτια και οι quesadillas,παρουσιάζουν το πόσο πολύ «έψαξε» την όλη φάση το Brothers πριν ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο. Σήμερα είναι η απάντηση για όλους εκείνους που θεωρούν ότι το γρήγορο φαγητό δεν μπορεί να είναι σπιτικό. Αξίζει μία μόνο δαγκωνιά για να σε πείσει – αρκεί να έχεις υπομονή λόγω του χαμούλη που γίνεται από κόσμο.

bro8

Λίγο-πολύ, έχεις να παίξεις μπάλα με περίπου 18 διαφορετικά είδη burgers και μία σειρά από κυρίως πιάτα και wraps που περιμένουν να καλύψουν ακόμη και εκείνους που δεν θέλουν μπιφτέκι. Αλλά εδώ δεν λέμε για οποιοδήποτε μαγαζί. Λέμε για τον ναό του burger στη Θεσσαλονίκη.

Και το Brothers In Law θα σε μάθει να ΣΕΒΕΣΑΙ το burger…

Brothers In Law, Παύλου Μελά 30, Θεσσαλονίκη, 231 027 0707



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved