Πώς είναι να απολαμβάνεις καθημερινά τη ζωή σου άνευ συμβιβασμών

Το ραδιόφωνο και η ενημέρωση ήταν πάντα οι μεγάλες μου αγάπες, μαζί με τα ταξίδια με τη μηχανή, φυσικά. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως ανήκω στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι δεν θέλουν να βάζουν όρια στον τρόπο που απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό σημαίνει πως για να ζω στο full, δηλαδή όπως μου αρέσει, χρειάζεται να κάνω συχνά μερικούς συμβιβασμούς… ή μήπως όχι; Βλέπεις, μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως η ζωή είναι λιγότερο περίπλοκη, από όσο πίστευα στο παρελθόν.

Όταν κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα, όλα σου φαίνονται «βουνό» και το να μπορείς να συνδυάζεις τις μεγάλες σου αγάπες και όσα σε ευχαριστούν, φαντάζει συχνά δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ωστόσο, καθώς αποκτάς εμπειρία, καθώς δοκιμάζεσαι ξανά και ξανά, καθώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να συνδυάζεις όσα αγαπάς και σε συμπληρώνουν, τότε τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο απλά και η καθημερινότητα περισσότερο ανάλαφρη, ακόμη και αν είναι πιο απαιτητική από ποτέ.

Η σημασία του να μην βάζεις συνεχώς όρια στην καθημερινότητά σου

Για όλους τους παραπάνω λόγους και άνευ δεύτερης σκέψης, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην βάζω όρια στην καθημερινότητά μου και να μην κάνω εκπτώσεις σε όσα με ευχαριστούν και με βοηθούν να απολαμβάνω τη ζωή μου στο έπακρο. Και το σίγουρο είναι πως ποτέ -μα ποτέ- δεν θέλω να βάζω όρια όταν βρίσκομαι μπροστά από ένα μικρόφωνο ραδιοφώνου.

Είναι γεγονός πως απολαμβάνω τον on air χρόνο μου όσο τίποτε άλλο και θέλω να βιώνω έντονες και γεμάτες στιγμές, όταν μεταδίδω στα ερτζιανά! Έτσι, η αγαπημένη μου στιγμή της ημέρας περιλαμβάνει πάντα on air αλληλεπίδραση με το κοινό. Επικοινωνώ καθημερινά, λοιπόν, με τους ακροατές μου και μετά τον καθιερωμένο αποχαιρετισμό μας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γραφείο της εταιρείας και από εκεί στο σπίτι. Τι κάνω; Αν περίμενες ότι απλώς ξαπλώνω στον καναπέ για να δω τηλεόραση, πλανάσαι πλάνην οικτρά.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved