Οι κανάτες μπύρας στην PULP είναι τόσο φθηνές που ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν πήρε μόνο μία

Σήμερα τραβήξου προς Κουκάκι μεριά.

Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε αυτό το ευλογημένο μέρος ήμασταν φαντάροι σε άδεια. Δε θέλαμε πολλά, ένας μέρος να αράξουμε τα κουρασμένα μας ποδάρια, να πιούμε τις μπύρες μας (όσο πιο οικονομικά γίνεται), να πούμε μερικές κουβέντες με τους κολλητούς μας και να χαζεύουμε την περατζάδα του κόσμου καθώς ανηφορίζει προς Ακρόπολη ή κατηφορίζει προς τη νέα πιάτσα μαγαζιών στο Κουκάκι –διότι για να ακριβολογούμε, η μπυραρία βρίσκεται λίγο πιο πάνω, στη γειτονιά που ακούει στο όνομα «Μακρυγιάννη».

mesa 1

Θέλαμε με άλλα λόγια ένα μαγαζί με αισθητική πανδοχείου για να καταλήξουμε ως άλλοι κουρασμένοι adventurers. Ήσυχο και φασαριόζικο μαζί, δίχως τη μόστρα και την «κυρίλα» που βγάζει μεγάλο μέρος της νυχτερινής Αθήνας, με οικείες φάτσες, νεαρές παρέες και παλιούς «μπυρόβιους» να τελετουργούν σε αυτόν τον ΝΑΟ ΤΟΥ ΖΥΘΟΥ. Και το βρήκαμε, ω ναι, το ανακαλύψαμε σαν κάποιο κρυμμένο θησαυρό!

kruso

Διότι στην PULP μπορείς να πιεις καταπληκτικές μπύρες από την Τσεχία (αλλά και κάποιες γερμανικές) χωρίς να ματώσει το πορτοφόλι σου. Το ακριβώς αντίθετο θα σου λέγαμε. Αφού οι κανάτες είναι τόσο οικονομικές που ΠΟΤΕ κανείς ΔΕΝ ΠΗΡΕ μόνο μία.

poikilia

Βάλε στην εξίσωση ότι και οι απλές ποικιλίες από λουκάνικα που σερβίρει, μπορεί να μην είναι γκουρμεδιές ποιος χέστηκε βέβαια, είναι όμως τιμιότατες όπως ακριβώς και το μαγαζί. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό μια πρόσθετη ευχάριστη έκπληξη είναι πως έχει αρχίσει να φέρνει και αρκετές «τρομερές» μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες όπως η καινούργια άφιξη που ακούει στο όνομα Noctua.

Η PULP είναι ένα στέκι που όμως έχει ανοιχτές αγκάλες για τον οποιοδήποτε, τόσο στον μικρό της χώρο τον χειμώνα που είναι διακοσμημένος με –ω ναι!- κόμικς πινελιές. Όσο ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι: τότε που βγάζει τραπεζάκια έξω και η φάση θυμίζει γιορτή στο πεζοδρόμιο, με γελαστές φάτσες, ατέλειωτα τσουγκρίσματα και soundtrack από punk μπάντες. PULP να μας συγχωρέσεις την οικειότητα αλλά η αλήθεια είναι πως σε λατρεύουμε πραγματικά, λες και είσαι πρόσωπο αγαπημένο!

Βεΐκου 5, Κουκάκι (Μακρυγιάννη)  | Τηλ: 21 1406 9835



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved