todayIwill: το σύνθημα για το πιο ανατρεπτικό poweredbyglo πάρτι της πόλης.

«Δεν αρκεί να λες todayIwill, πρέπει και να το εννοείς».

Το ραντεβού είχε κλειστεί για την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης, έναν υπέροχο urban χώρο στη Φωκίωνος Νέγρη. Καλεσμένοι, ήταν όλοι αυτοί που αρχικά είχαν ανταποκριθεί στην πρόκληση του todayIwill, είχαν μπει στο site, είχαν τολμήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να κάνουν πράγματα για τους ίδιους, για το περιβάλλον, για τους ανθρώπους που αγαπούν, ακόμα και για άγνωστους, διαλέγοντας ένα ή και περισσότερα challenges και αναρτώντας στη συνέχεια στο instagram αυτό που έκαναν, παρακινώντας και τους φίλους τους να τολμήσουν. Κι αφού αποδέχθηκαν την πρόσκληση, δεν θα μπορούσαν να μην αποδεχθούν την πρόσκληση για το πάρτι – μυστήριο.

 vaim2

 

Έβρεχε καταρρακτωδώς το απόγευμα της Τρίτης, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σ’ αυτούς που αναζητούσαν κάτι το διαφορετικό, κάτι το αναζωογονητικό στη ζωή τους. Έφτασα στην ώρα μου, λίγο πριν τις 20.00 κι άρχισα να τριγυρίζω στο χώρο, περνώντας μέσα από το neon τούνελ, που έμοιαζε να σε βάζει σε έναν διαφορετικό κόσμο. Παντού γύρω μου άνθρωποι χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, παρέες που είχαν έρθει μαζί και παρέες που σχηματίζονταν εκείνη την ώρα, έπιναν το ποτό τους κι έβλεπαν στα video-walls, περιμετρικά στους τοίχους της Αγοράς να προβάλλονται τα «έργα τους»: όλες εκείνες οι αναρτήσεις στο Instagram με #todayiwill, πέρναγαν μπροστά από τα μάτια μας. Κι ήταν όλοι εκεί: street artists, διαφημιστές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, φωτογράφοι, όλοι instagrammers αλλά κυρίως όλοι με αγάπη για την πόλη και αγάπη για τη ζωή, άνθρωποι που τους ένωσαν οι ίδιες ανάγκες αλλά και η περιέργεια της εξερεύνησης του καινούργιου, που επί 6 ημέρες δοκίμαζαν κι από ένα challenge που άλλαζε την καθημερινότητά τους. Kαι όσοι ήταν καπνιστές, μπόρεσαν να ανακαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από το πιο δυναμικό πάρτυ #poweredbyglo , δοκιμάζοντας και μπαίνοντας στον κόσμο του gloTM

 

 

Όταν μάλιστα ξεκίνησε να παίζει μουσική η Xenia Ghali, όλα σχεδόν απογειώθηκαν. Και δεν ανέβηκε απλά στα decks για να παίξει μουσική – κάθισε στο επιβλητικό λευκό πιάνο με την ουρά και έπαιξε πιάνο και στη συνέχεια και ντραμς και μπασο. Και κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε ολόκληρη την Αγορά και τους «ταρακούνησε» όλους, που ξεκίνησαν να κουνιούνται και να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, τραβώντας παράλληλα φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους. Είπα με, ένα από τα κοινά στοιχεία όλης αυτής της παρέας, είναι το instagram.

 

 vaim3

 

 vaim4

 

Στο πάρτι todayIwill #poweredbyglo, γνωρίσαμε κόσμο, βρήκαμε παλιούς γνωστούς και φίλους, χορέψαμε, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, ήπιαμε τα ποτά μας και είπαμε «ναι» σε δυο νέες συνήθειες: το gloTM pro και gloTM nano, δυο πρωτοποριακές συσκευές θερμαινόμενου καπνού που μπήκαν στη ζωή μας με ένταση, χαμόγελο και ρυθμό, σχεδόν χορεύοντας και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες καπνιστές. Είναι δυο συσκευές που μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις συνήθειες – αρκεί να πεις todayIwill.

Και μην νομίζει κανείς ότι επειδή έγινε το πάρτι και τελείωσε, τελείωσαν και οι προκλήσεις. Μπείτε στο www.todayIwill.gr και βγείτε από τη ρουτίνα σας. Δείτε τα challenges, ξεκινήστε με το πρώτο και συνεχίστε ακάθεκτοι στο επόμενο και στο επόμενο, ποστάροντας στο instagram την «πρόοδό σας» και παρακινώντας φίλους και γνωστούς να ακολουθήσουν κι αυτοί το μονοπάτι. Χαμένοι δεν θα βγουν – μόνο προς το καλύτερο μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Δεν είναι και μικρό πράγμα όλο αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved