Στέλνουμε 10 τυχερούς στην avant premiere του «Ένας καλός ψεύτης»!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα συστατικά που μπορούν να «απογειώσουν» μία ταινία; Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σύνολο πολλών πραγμάτων και… μυστικών, τα οποία μόνο οι αριστοτέχνες του είδους είναι σε θέση να γνωρίζουν. Ωστόσο, ανάμεσα στις αμέτρητες κυκλοφορίες που μας προσφέρονται κάθε χρόνο στη μεγάλη οθόνη, υπάρχουν κάποιες ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις που από το trailer και μόνο, σε προϊδεάζουν να πάρεις μαζί σου στην αίθουσα μεγάλο καλάθι.

Τι είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες; Μα φυσικά, τα εμβληματικά ονόματα της παγκόσμιας υποκριτικής, τα οποία πλαισιώνουν τον τίτλο που υπάρχει στην αφίσα και σε προετοιμάζουν για κάτι μεγαλοφυΐες. Ηθοποιοί δηλαδή, που έπειτα από μία μακρά πορεία μπροστά από τον φακό και πάνω στο σανίδι, έπειτα από ερμηνείες που έγιναν ένα ακόμη λιθαράκι στο γιγάντιο οικοδόμημα της έβδομης τέχνης, σε πείθουν και μόνο με την παρουσία τους να «κόψεις» εισιτήριο. Κάτι το οποίο συμβαίνει βέβαια και με τo επερχόμενο ανατρεπτικό θρίλερ του Bill Condon «The good liar» (Ένας καλός ψεύτης), στο οποίο πρωταγωνιστεί το επικό δίδυμο Helen Mirren, Ian McKellen και έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις, παίρνοντας μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό.

dsdssdsd

Τι θα χρειαστεί να κάνεις; Να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί παρακάτω. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς νικητές, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premier της ταινίας!

Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 20:00 (ώρα προσέλευσης στις 19:30) στον κινηματογράφο Αθήναιον, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ειλικρινά, πρόκειται για μία τόσο πολλά υποσχόμενη ταινία, που στη θέση σου δεν θα έχανα με τίποτα αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

dsd2323

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «The good liar» που θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας στις 14 Νοεμβρίου από την Tanweer, πρόκειται μία περίτεχνη κινηματογραφική απόδοση, του πολυδιαβασμένου ομώνυμου βιβλίου που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα Nicholas Searle και κυκλοφόρησε πίσω στο 2015. Η ιστορία ξετυλίγεται κυρίως γύρω από τον μυστηριώδη κεντρικό ήρωα Roy, ο οποίος μέσα από το διαδίκτυο, καταφέρνει να τρυπώσει στη ζωή της γοητευτικής και εύπορης χήρας Betty, η οποία εκτός από το σπίτι του ανοίγει και την καρδιά της. Παρότι ο Roy στην πραγματικότητα είναι ένας επαγγελματίας απατεώνας που αντιμετωπίζει την Betty ως το μεγάλο κόλπο, την κομπίνα που θα του αλλάξει και θα του εξασφαλίσει τη ζωή, ξαφνιάζεται με τον ίδιο του τον εαυτό, μόλις συνειδητοποιεί πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Για να γλιτώσουμε τα spoil που μπορεί να σου χαλάσουν το σασπένς, ρίξε μία ματιά στο trailer που ακολουθεί και μην ξεχάσεις να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στη φόρμα!

 

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και διεκδίκησε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις!

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved