To Playmotion σε πάει στην ΗΘΕ 2019!

Η μουσική πλατφόρμα που υπόσχεται να σου προσφέρει μουσική, εμπειρίες και εκπλήξεις #kathemera!

Τραγουδάς στο μπάνιο; Σολάρεις ακόμα και με ρακέτα του τένις; Κολλάνε τα ρεφρέν στο μυαλό σου και τα επαναλαμβάνεις σε τέτοιο βαθμό που τελικά τα μαθαίνουν και οι γύρω σου; Αυτό σημαίνει ότι είσαι γεμάτος θετική ενέργεια και ζεις για να ακούς μουσική; Ακριβώς αυτήν την «πηγαία» ανάγκη έρχεται να σου καλύψει το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion, που υπόσχεται να σου προσφέρει μουσική, εμπειρίες και εκπλήξεις #kathemera! Πώς;

Αρχικά βρες μία από τις πέντε συσκευασίες, σκάναρε τον κωδικό και άκουσε τις playlists των αγαπημένων σου καλλιτεχνών και YouTubers! Με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμαστείς κατάλληλα και για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, για 14η συνεχή χρονιά με ελεύθερη είσοδο! Φέτος, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και το μεγαλύτερο line up που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της ΗΘΕ, καθώς θα ακούσεις για πρώτη φορά live το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα και του ράπερ Lil Barty που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα της Amita Motion, Playmotion, μέσω του project «Join The Beat»!

p1

Πρόκειται, εξάλλου, για μία από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει στους χρήστες του το Playmotion,   προσφέρει  καθημερινά δώρα σε διαγωνισμούς, που μπορούν να σε ταξιδέψουν μέχρι και στο Λας Βέγκας! Τουλάχιστον, αυτός ήταν ο τελευταίος προορισμός για τον οποίο ετοίμασε βαλίτσες ένα υπερτυχερός, που απόλαυσε τον αγαπημένο του χυμό Amita Motion, ακούγοντας μουσική στο Playmotion.

Με το πολυαναμενόμενο event της 6ης Σεπτεμβρίου προ των πυλών, η Amita Motion έχει θέσει ως στόχο να μεταφέρει #kathemera τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με μοναδικές εκπλήξεις για τους χιλιάδες φίλους της.! Έτσι, μέσα από  «Under The Cap» διαγωνισμούς, τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt χάρισαν προσκλήσεις για το Golden Zone της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, συλλεκτικά t-shirts, αλλά και Meet & Greet με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες!

Αρκεί μόνο να ακούσεις ότι στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019, την οποία θα παρουσιάσουν ο Ζήσης Ρούμπος και η Josephine, θα βρεθούν για μία μοναδική εμπειρία αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής παραγωγής, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus! Μαζί τους θα είναι, επίσης, οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

p2

Πάρε μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 μέσα από το εντυπωσιακό video που ακολουθεί, όπου το Playmotion by Amita Motion σε προσκαλεί σε ένα από τα πιο σπουδαία event της χρονιάς, αποτυπώνοντας δημιουργικά την αποθέωση, τη διασκέδαση και τη μοναδική μουσική εμπειρία, όπως τη βιώνει κάποιος που έχει συμμετάσχει ήδη στον πιο θετικό μουσικό θεσμό!

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=bQpnVjdehd8

Και στην περίπτωση που ανησυχείς για το οικολογικό σου αποτύπωμα και αναρωτιέσαι το τι γίνονται όλες αυτές οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του event, οφείλεις να γνωρίζεις ότι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον! Αυτό σημαίνει ότι η Amita Motion θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα καταναλωθούν!

Μείνε, λοιπόν, συντονισμένος για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 και γίνε κομμάτι της πιο Θετικής Παρέας, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο χυμό Amita Motion στις συλλεκτικές συσκευασίες των 330ml ή του1lt, που κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά!

p3

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved