L’Entourloop ft. Troy Berkley & Skarra Mucci

28 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205.

L’ENTOURLOOP ft SKARRA MUCCI & TROY BERKLEY
LIVE IN ATHENS

GAGARIN 205

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Οι Sir James και King Johnny είναι οι πρωταγωνιστές της μυστηριώδους κολεκτίβας των L’Entourloop. Έχοντας δημιουργήσει μια μουσική διαδρομή μεταξύ Kingston, Λονδίνου και Νέας Υόρκης και αφού έχουν βάλει φωτιά σε πάνω από 300 stages σε όλο το κόσμο, οι δύο ”grand-dads” έρχονται και στη σκηνή του Gagarin το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου φορτίζοντας την ατμόσφαιρα με εκρηκτικά vibes όπως μόνο αυτοί ξέρουν! Μαζί τους στη 5μελή μπάντα θα βρίσκονται και οι συγκλονιστικοί Troy Berkley & Skarra Mucci.

Το πρώτο τους album ”Chickens In Your Town” κυκλοφόρησε το 2015 με τα περίφημα Dreader Than Dread, Back In Town, Burn Dem Down. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το “Le Savoir Faire” στα τέλη του 2017 με το οποίο απογειώθηκαν καθώς θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιστρέφουν με το καινούργιο EP “BANGARANG” σε συνεργασία με τον καλό τους φίλο Skarra Mucci τον οποίο θα απολαύσουμε και on stage.

Το live των L’Entourloop στο Gagarin θα ανοίξει ο DJ και παραγωγός από την Βραζιλία Kill Emil! Με βάση την Αθήνα δημιουργεί από το 2009 μια δισκογραφία ισχυρού ήχου και ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. Εμπνεόμενος νωρίς από τη hip hop, ο Kill Emil δημιουργεί ασταμάτητα κόβοντας breaks στο MPC του. Εκλεπτυσμένα beats, θετικά grooves και ζεστά loops ςχαρακτηρίζουν τους afro, cumbia και latin ήχους του, ενώ τα ορχηστρικά του κομμάτια έχουν ωριμάσει αλλά μένουν πάντα φρέσκα ταξιδεύοντας τον για dj sets σε όλη την Ευρώπη!

Μουσικές του κόσμου σε ένα live που θα μας ξεσηκώσει να χορέψουμε σε μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία! L’Entourloop feat. Skarra Mucci & Troy Berkley 28 Σεπτεμβρίου στο Gagarin.
Άχαστο!

Warm up: Dj Sunny



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved