Sol Seeker ALERT: Πώς θα βιώσεις από κοντά την πιο techno βραδιά του φετινού καλοκαιριού;

Ας το ομολογήσουμε: Κανένα χειμερινό event δεν μπορεί να συγκριθεί με τις επικές παρτάρες που στήνονται στην πόλη κάθε καλοκαίρι και μας υποχρεώνουν να «σκάμε» την επόμενη στο γραφείο ξενυχτισμένοι, κουβεντιάζοντας όσα συνέβησαν τη βραδιά που πέρασε.

Όποιο κι αν είναι το σημείο διοργάνωσης, είτε κάποια κεντρική αστική γειτονιά, είτε μια «χρυσή» αμμουδερή ακτή (σαφώς προτιμούμε το δεύτερο), είναι δεδομένο πως θα περάσουμε φανταστικά. Είναι λες και το ίδιο το κλίμα του καλοκαιριού με τη γλυκιά ζέστη του ήλιου, μας προκαταβάλει θετικά στην οποιαδήποτε πρόσκληση και μας ρυθμίζει έτσι ώστε να περάσουμε εγγυημένα καλά!

Σαφώς βέβαια, όταν μπαίνει και ο παφλασμός των κυμάτων στο ηχητικό φόντο, τότε μιλάμε για την απόλυτη καλοκαιρινή φάση, για αυτό και τα beach πάρτι όπως και να το κάνεις, έχουν την τιμητική τους. Τι γίνεται όμως, όταν o ήχος της θάλασσας, μπλέκεται με τις πιo αυθεντικές techno συχνότητες; Τότε φίλε μου, ετοιμάσου να ζήσεις κι εσύ την πιο χορευτική βραδιά του φετινού καλοκαιριού, παρέα φυσικά με το απόλυτο «συστατικό» που μπορεί να «απογειώσει» την κάθε σου στιγμή τη δροσιστική μπίρα SOL,στον επίγειο «παράδεισο» του Bolivar Beach Bar!

62159224 2045019945625246 5037061864345829376 n

Εσύ ξέρεις ποια είναι η… Queen of Techno;

Αν είσαι λάτρης της techno, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως το όνομα που θα αναφέρω υπάρχει ήδη στην αγαπημένη σου playlist. Η γοητευτική «βασίλισσα» της ηλεκτρονικής μουσικής Deborah De Luca, γεννημένη το 1980 και μεγαλωμένη στα κακόφημα στενά της Σκάμπια, ένα βόρειο προάστιο της Νάπολης, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην «πλάτη» της, ένα αδιαμφισβήτητο χάρισμα στην παραγωγή μουσικής, καταφέρνει και πρωτοπορεί πάντα μέσα από τις συλλογές της, δημιουργώντας ένα απρόβλεπτο μείγμα από ατόφιους hard techno και minimal ήχους. Η αγαπημένη παραγωγός έχει εμφανιστεί ξανά στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία και είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσει για μία ακόμη φορά με το πάθος και τον ενθουσιασμό της το ελληνικό κοινό. Σε περίπτωση που δεν είσαι ειδήμων και χρειάζεσαι μία μίνι εισαγωγή, «Bad morning», «I go out», «Sleeping without you» και «AHNO» είναι τα must κομμάτια της που θα σε βοηθήσουν να πιάσεις το ανάλογο electro mood, απολαμβάνοντας φυσικά και μία παγωμένη SOL για επιπλέον «ζέσταμα».

SOL2

Sol Seekers Spot

Όπως είναι αναμενόμενο, ένα τόσο καλοκαιρινό και «hot» πάρτι δεν θα μπορούσε να «χωρέσει» στο στενό urban πλαίσιο της πόλης. Ακριβώς για αυτό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bolivar Beach Bar! Το αγαπημένο αθηναϊκό σημείο, το ξύλινο «καταφύγιο» για κάθε γνήσιο Sol Seeker που αναζητεί διαρκώς τον ήλιο και εναλλακτικούς τρόπους να βιώσει το καλοκαίρι στην πόλη του. Το ειδυλλιακό αυτό τοπίο σε συνδυασμό με τη γευστική ελαφριά γεύση της αγαπημένης σου μεξικάνικης lager και παρέα τους κολλητούς σου, να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρουν να «απογειώσουν» την βραδιά σου πριν αυτή καν ξεκινήσει! Ετοιμάσου λοιπόν για μεγάλες συγκινήσεις!

SOL3

Τα δικά μας κορίτσια

Το ρυθμό της βραδιάς μπορεί να έχει αναλάβει ως επί το πλείστον η «γειτόνισσα» De Luca, τη βραδιά όμως θα ανοίξουν δύο «δικά» μας κορίτσια, που έχουν χαράξει μία μακριά πορεία πίσω από τα decks, ανανεώνοντας με έναν δικό τους τρόπο η κάθε μία το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας. Άννα Μαρία X και Κλεοπάτρα Φυντανίδου είναι τα κορυφαία μουσικά ονόματα που μας έχουν κρατήσει αμέτρητες φορές παρέα στα ερτζιανά και εκείνες που μπορούν να σου εγγυηθούν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κουνηθείς στο ρυθμό τους, μέχρι να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών σου. Αν μέχρι πρόσφατα δεν είχες την ευκαιρία να παρευρεθείς σε κάποιο από τα πάρτι που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν, τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία με τίποτα!

Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να παρευρεθείς στο πιο… άχαστο πάρτι της σεζόν, έχει σημασία να γνωρίζεις πως εκτός από τις παραπάνω Dj, μαζί μας θα είναι και η Sol Seeker Sophie Theodora Giltizi η αεικίνητη και «ψαγμένη» δημοσιογράφος που «τρέχει» στα περισσότερα happenings που «παίζουν» στην πόλη και εύκολα θα μπορούσε να γίνει η νέα σου κολλητή!

Λοιπόν, κοίτα μην ξεχαστείς: Σε περιμένουμε την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Bolivar Beach Bar, να τσουγκρίσουμε όλοι μαζί τις SOL μας πίνοντας «στην υγεία» της πιο χορευτικής καλοκαιρινής εμπειρίας!

 

#SolBeer #TasteTheSun #SolSeekers

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το event.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved