Η Πρότασή μας για Σινεμά: «ΜΙΒ: International»

H στιλάτη μυστική υπηρεσία επιστρέφει, με νέο δίδυμο «φωτιά» στην πρώτη γραμμή.

Κάποτε γνωρίζαμε πως οι βασικοί Men in Black ήταν ο σκληρόπετρος Tommy Lee Jones και από δίπλα ο στιλάτος Will Smith. Αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, διότι στο νέο «MIB: International» η μυστική υπηρεσία που προστατεύει την ανθρωπότητα από τις εξωγήινες απειλές έχει βάση το Λονδίνο.

Εκεί κουμάντο κάνει ο Liam Neeson και το πρωτοπαλίκαρό του, Chris Hemsworth.

 

Η πλοκή

Όπως γράψαμε παραπάνω, η «MIB» έχει και άλλα παρακλάδια εκτός από αυτό της Νέας Υόρκης, με το στόρι να μεταφέρεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, εκεί που μια νέα απειλή έρχεται στη Γη. Κεφαλή της υπηρεσίας είναι ο «High T» (Liam Neeson) ο οποίος προσπαθεί να δώσει κίνητρο στον καλύτερο, αλλά κάπως «χαμένο», «Πράκτορα Η» (Chris Hemsworth) βάζοντας δίπλα του τη νεοσύλλεκτη «Πράκτορα Μ» (Tessa Williams).

Θα καταφέρει ο «Η» να βρει τον χαμένο του εαυτό και να σώσει την ανθρωπότητα από την απειλή που ονομάζεται Κυψέλη, ή θα παραμείνει χαμένος στο παρελθόν; Το νέο κεφάλαιο των «ΜΙΒ» είναι μια ευχάριστη περιπέτεια, χωρίς υπερβολές (και καμιά τρελή υπόθεση) αλλά γεμάτη στιλ και πετυχημένους, γεμάτους χιούμορ, διαλόγους.

Μην περιμένεις κάποια οσκαρική ερμηνεία, αλλά το φιλμ περνά ευχάριστα για το βράδυ, παρέα με ποπ κορν σε κάποιο θερινό σινεμά.

 

Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Liam Neeson, Tessa Williams, Emma Thompson, Rebecca Ferguson, Larry Bourgeois
Σκηνοθέτης: F. Gary Gray.

 

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved