Η Πρότασή μας για Σινεμά: «Godzilla: King of Monsters»

Η απόλυτη μπλοκμπαστεριά του καλοκαιριού φέρνει καταστροφή και μια σπουδαία μάχη.

Ο «John Wick: Chapter 3 - Parabellum» ξύπνησε την αδρεναλίνη μας, ωστόσο το μεγάλο ραντεβού με τον κινηματογράφο, πριν ξανοιχτούμε στα θερινά σινεμά και χάσουμε τη δυνατότητα ειδικών εφέ και ηχοσυστημάτων, φέρει την υπογραφή του πιο διάσημου δεινόσαυρου της 7ης τέχνης.

Το «Godzilla: King of Monsters» έφτασε και θα ετοιμαζόμαστε για γερούς καβγάδες με φόντο το Manhattan.

 

H πλοκή

Τα πράγματα στη Νέα Υόρκη είναι σε σύγχυση μετά την επίθεση των MUTO και τη μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε από τη μάχη με τον Godzilla. Την ώρα που η ανθρωπότητα προσπαθεί να χωνέψει πως πλέον δεν είναι το κυρίαρχο πλάσμα στον πλανήτη,  η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη, όταν νέα γιγάντια πλάσματα θα αναδυθούν στη Γη.

Μαζί με τον Godzilla ξεπροβάλουν 17 γίγαντες οι οποίοι έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Μεταξύ αυτών και οι Mothra, Rodan, Aguirus ωστόσο ο μεγάλος εχθρός μοιάζει ανίκητος και ακούει στο όνομα King Ghidorah.

Η ανθρωπότητα πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια επιβίωσης, παρά μόνο εάν βρει έναν μεγάλο σύμμαχο. Τον Βασιλιά των Τεράτων. Ο Godzilla είναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με τον τρικέφαλο δράκο και όλoi είναι στο πλευρό του. 

Θα τα καταφέρει κόντρα στη μεγάλη του νέμεση; Όλα δείχνουν πως ναι. Πώς θα παίξει ξύλο άλλωστε κόντρα στον King Kong στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς του Monstervese;

 
 
Ηθοποιοί: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr., David Strathairn, Ken Watanabe, Zhang Ziyi
Σκηνοθέτης: Michael Dougherty
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved