Η ξεχωριστή εμπειρία ενός παιχνιδιού της Euroleague από τα VIP της LG

Δύο συντάκτες παρακολούθησαν από εκεί το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπουντούστνοστ και μοιράζονται την εμπειρία τους.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ είναι πάντοτε μια σπουδαία εμπειρία. Φταίει η καλή πορεία της ομάδας στη Euroleague; Το ωραίο μπάσκετ με υπογραφή Πιτίνο; Η ατμόσφαιρα με τα συνθήματα; Συνδυασμός όλων; Ποιος ξέρει. Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο ήμασταν βέβαιοι μαζί με τον Χρήστο Μπαρούνη, όταν καθίσαμε στα καθίσματα των VIP της LG ήταν το εξής:

Είναι απόλαυση να το βλέπεις με την άνεσή σου από τη σουίτα της LG - η οποία είναι χορηγός και υποστηρικτής των δράσεων της ομάδας - στο ΟΑΚΑ, βιώνοντας ταυτόχρονα και την καυτή ατμόσφαιρα του «πράσινου» λαού.

 

kerkida

 

Το παιχνίδι απέναντι στην Μπουντούστνοστ μπορεί να μην είχε αίγλη αντίστοιχη με ένα ντέρμπι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, την Μακάμπι, τον Ολυμπιακό ή τη Ρεάλ, ωστόσο από τη στιγμή που έκρινε την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης, αυτόματα ανέβαζε το πρεστίζ. Άλλωστε η ομάδα από το Μαυροβούνιο ερχόταν στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, κάτι που την έκανε αυτομάτως επικίνδυνη.

Έχοντας την άνεσή μας και μια θέα που μας επέτρεπε να είμαστε αρκετά κοντά ώστε να βλέπουμε τα πάντα, απολαύσαμε την ιστορική βραδιά του Νικ Καλάθη -έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης με τριπλ νταμπλ μετά τον Νίκολα Βούιτσιτς- την βράβευση του θρύλου Κώστα Τσαρτσαρή στο ημίχρονο και ταυτόχρονα την πανηγυρική πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague που σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

Στη θέση μας πολλοί μπορεί να κάθονταν σπίτι για να δουν το παιχνίδι, ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως τόσο εγώ όσο και ο Χρήστος απολαύσαμε μέχρι και τα τάιμ άουτ από εκεί που καθόμασταν.  Όπως και να το κάνουμε, η άνεση του ευρύχωρου καθίσματος σε συνδυασμό με το σημείο που καθόμασταν ήταν αρκετό για να αποχωρήσουμε από το ΟΑΚΑ με πλατιά χαμόγελα.

Σίγουρα μια εμπειρία που θα θέλαμε να ξαναζήσουμε.

 

mparoynis

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved