Το Dragon Quest 3 HD-2D έρχεται επιτέλους κοντά μας

Επιτέλους, μετά από τρία χρόνια αναμονής. έχουμε νεότερα.

Η Square Enix είχε σφραγίσει τα χείλη της σχετικά με το remake του Dragon Quest 3 HD-2D από τότε που το ανακοίνωσε πριν από τρία χρόνια, αλλά τώρα έχουμε νέα για τις πλατφόρμες στις οποίες έρχεται. Θα μπορείτε να το παίξετε σε Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC (μέσω Steam).

Από τότε που η Square Enix άρχισε να χρησιμοποιεί τη χαρακτηριστική τεχνολογία HD-2D με το Octopath Traveller, η εταιρεία τη χρησιμοποίησε σε μια σειρά από τίτλους, όπως το sequel αυτού του παιχνιδιού, Triangle Strategy, το remake Live A Live και στο Final Fantasy VI Pixel Remaster. Με βάση το τρέιλερ που είχανε δει το 2021, το HD-2D πρόκειται να δώσει στο Dragon Quest 3 μια σοβαρή οπτική αναβάθμιση, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την άφιξη του αρχικού παιχνιδιού το 1988. Πέρασαν τα χρόνια ε;

 

 

 

Η νέα έκδοση μπορεί επίσης να μην είναι πολύ μακριά. Το teaser πρότεινε ότι το remake του Dragon Quest 3 HD-2D «πλησιάζει», αρκετούς μήνες αφότου ο δημιουργός της σειράς Yuji Horii είπε ότι το παιχνίδι βρισκόταν ακόμη σε δοκιμές. Με το Summer Game Fest και όλες τις σχετικές εκδηλώσεις προ των πυλών, θα μπορούσαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το remake πολύ σύντομα.

Η Square Enix κυκλοφόρησε το teaser την Ημέρα του Dragon Quest, που σηματοδοτεί την επέτειο του πρώτου παιχνιδιού της σειράς που έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία το 1986. Η εταιρία ανακοίνωσε το Dragon Quest XII: The Flames of Fate το 2021, αλλά δεν έχει υπάρξει ένδειξη ημερομηνίας της κυκλοφορίας ακόμα.

Με το καλό να μας έρθει να θυμηθούμε τα νιάτα μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved