Το GTA 6 έρχεται επίσημα το φθινόπωρο του 2025

Τουλάχιστον ξέρουμε πότε θα πάρουν τα δάχτυλά μας φωτιά από το χειριστήριο.

Η επιστροφή του Grand Theft Auto VI στο Vice City είναι επίσημα προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του 2025. Την Πέμπτη, η μητρική εταιρεία Take-Two Interactive έγραψε στην έκθεση κερδών της για το 4ο τρίμηνο του 2024 ότι περιόρισε το προηγουμένως ανακοινωμένο παράθυρο του 2025 του GTA 6 στο φθινόπωρο του επόμενου έτους.

«Οι προοπτικές μας αντικατοπτρίζουν τη στένωση του προηγουμένως καθιερωμένου παραθύρου της Rockstar Games του Calendar 2025 έως το Fall of Calendar 2025 για το Grand Theft Auto VI», έγραψε στην έκθεση κερδών ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται».

Η έκτη κύρια σειρά της σειράς ανοιχτού κόσμου θα διαδραματίζεται στο Leonida (αντίστοιχο της Rockstar στη Florida), επικεντρωμένη κυρίως στο Vice City (Miami). Το παιχνίδι φαίνεται να έχει ένα σύγχρονο σκηνικό, σε αντίθεση με τη δεκαετία του '80 από το Grand Theft Auto: Vice City του 2002.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους πρωταγωνιστές Jason και Lucia στο παρακάτω τρέιλερ.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved