Το Assassin’s Creed Shadows μας ταξιδεύει στην φεουδαρχική Ιαπωνία

Το trailer της Ubisoft μας δίνει τον τίτλο που τόσο περιμέναμε.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο τίτλος με την κωδική ονομασία Codename Red, περιμέναμε πως και πως ένα σενάριο που να μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία των σαμουράι και των νίντζα. Μετά από την αποκάλυψη του νέου τίτλου της Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows, ετοιμάσου για ένα μοναδικό τίτλο που έρχεται κοντά μας στις 15 Νοεμβρίου.

Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς σημαντικές αλλαγές στο gameplay από το trailer, καθώς είναι κυρίως κινηματογραφικό. Ωστόσο, τα vibes του φαίνονται μοναδικά. Επίσης, η Ιαπωνία του 16ου αιώνα είναι ένα εξαιρετικό σκηνικό που ταιριάζει στο σύμπαν του Assassin’s Creed. Το παιχνίδι θα διαθέτει δύο χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, έναν σαμουράι και μία δολοφόνο shinobi – νίντζα δηλαδή. Καθένα έχει μοναδικά στυλ παιχνιδιού, με τον δολοφόνο Naoe να προτιμά το stealth και τον σαμουράι Yasuke (σ.σ.: βασισμένο στον αληθινό αφρικανό σαμουραί που πολέμησε για τον πολέμαρχο Oda Nobunaga), να προτιμά την ωμή βία.

Το Assassin's Creed Shadows θα είναι επίσης διαθέσιμο λίγο νωρίς για τους συνδρομητές της Ubisoft+ στις 12 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, το trailer είναι εδώ και διψάει για αίμα.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved