Αυτά είναι τα video games που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο

Το καλοκαίρι αποτελεί παραδοσιακά την εποχή που οι κυκλοφορίες video games αραιώνουν, εν όψει φυσικά του σπουδαιότερου τριμήνου του έτους (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος), τότε δηλαδή που κάνουν την εμφάνισή τους τα μεγαλύτερα blockbusters. 

Παρ’ όλα αυτά όμως, ο φετινός Ιούνιος μας φέρνει αρκετά ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες οι οποίες, αν και λίγες, αξίζουν την προσοχή σου. Δες λοιπόν τι καινούργιο έρχεται στον χώρο του gaming τις επόμενες εβδομάδες και μην ξεχάσεις να σημειώσεις τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των τίτλων που σε ενδιαφέρουν περισσότερο!

 

Destiny 2: The Final Shape

(PS5, Xbox Series X|S, PC – 4 Ιουνίου)

gaming1

Το The Final Shape είναι το όγδοο expansion του Destiny 2. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, όμως τα πλάνα της Bungie πήγαν πίσω και κάπως έτσι μας έρχεται τον Ιούνιο. Σε αυτό, ο παίκτης αναζητά τον θρυλικό Witness, τον «μεγάλο κακό» του παιχνιδιού, ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα σε ένα portal στο φινάλε του προηγούμενου expansion, Lightfall. Κατά τη διάρκεια του The Final Shape, Vanguard και Guardian καλούνται να βάλουν φρένο στα σχέδια του Witness, μία αποστολή που εφ’ όσον φέρουν εις πέρας, θα σηματοδοτήσει και το τέλος του κύκλου Light and Darkness για το Destiny 2. Τι σε περιμένει; Μία νέα subclass, καινούρια abilities για τις ήδη υπάρχουσες, επιπλέον περιεχόμενο, αποστολές, τοποθεσίες PvE, χάρτες PvP, εξοπλισμό, όπλα, και raid. Φτάνουν;

 

Shin Megami Tensei V: Vengeance

(PS5, Xbox Series X|S, Switch, PS4, Xbox One, PC – 14 Ιουνίου)

Η Definitive έκδοση του Shin Megami Tensei V είναι εδώ και αποτελεί το υπέρτατο fan service για τους φίλους της σειράς, αφού πέραν του αρχικού παιχνιδιού, περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο storyline με νέες τοποθεσίες, αντιπάλους αλλά και αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις και θα διαμορφώσουν τη μοίρα του κόσμου! Με σπουδαία γραφικά, αντάξια των συστημάτων νέας γενιάς, τρομερό lore (σήμα-κατατεθέν άλλωστε της σειράς) και βελτιωμένο gameplay με πιο λειτουργικό σύστημα μάχης και απολαυστικότερη εξερεύνηση, το Vengeance δεν πρόκειται να απογοητεύσει ούτε τους απαιτητικότερους φαν του franchise.

 

Still Wakes the Deep

(PS5, Xbox Series X|S, PC – 18 Ιουνίου)

gaming2

Το Still Wakes the Deep είναι μία από τις πιο ατμοσφαιρικές κυκλοφορίες της χρονιάς, κάτι μάλλον αναμενόμενο αν σκεφτείς πως την παραγωγή του έχει αναλάβει η The Chinese Room (Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture κ.α.). Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που εξελίσσεται το 1975. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Caz McLeary, έναν ηλεκτρολόγο που βρίσκεται ολομόναχος σε μία πλατφόρμα κάπου στη Βόρεια Θάλασσα, παγιδευμένος λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή κι ενώ τον κυνηγά μία μυστηριώδης οντότητα. Ετοιμάσου για πολύ stealth, γρίφους και παζλ που σχετίζονται με το περιβάλλον γύρω σου, σκάλες και σκαρφάλωμα σε μία περιπέτεια που θα σε καθηλώσει.

 

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

(PS5, Xbox Series X|S, PC – 21 Ιουνίου)

gaming3

Πόσο Elden Ring αντέχεις; Ο τίτλος της FromSoftware ήταν χορταστικός, ικανοποιώντας άπαντες όταν κυκλοφόρησε, μόνο που αυτό συνέβη πριν από… δύο και βάλε χρόνια (περνά γρήγορα ο καιρός). Τι θα ‘λεγες λοιπόν να επιστρέψεις στον κόσμο που οραματίστηκε ο George R. R. Martin και υλοποίησε ο Hidetaka Miyazaki με το Shadow of the Erdtree, ένα expansion που έρχεται με ολοκαίνουριο στόρι, καινούρια dungeons προς εξερεύνηση, loot και φυσικά αντιπάλους; Ετοιμάσου για επικές καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, πιστές στη git gud νοοτροπία που ανέκαθεν λάτρευαν στη FromSoftware.

 

Luigis Mansion 2 HD

(Switch – 27 Ιουνίου)

gaming4

Πόσοι θυμούνται άραγε το Luigi’s Mansion: Dark Moon; Θα υποθέσουμε πως είναι λίγοι, μιας και ο εν λόγω τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 2013 στο 3DS. Ε, το ίδιο σκέφτηκαν και στη Nintendo και κάπως έτσι αποφάσισαν να το λανσάρουν εκ νέου, remastered για το Switch, με τον τίτλο Luigi’s Mansion 2 HD. Στην καρδιά του όμως, πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι, ένα εξαιρετικό action adventure στο οποίο ο Luigi εξερευνά μαζί με τη θαυματουργή του σκούπα μια σειρά από επαύλεις στην Evershade Valley, αιχμαλωτίζοντας φαντάσματα, προκειμένου να φέρει και πάλι τη γαλήνη. Αν έπαιξες το remake του πρώτου Luigi’s Mansion, τότε αυτό απλά δεν χάνεται!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved