Fallout 4: Προφανώς και ο κόσμος έχει μπει και ξαναπαίζει

Υπάρχει ωστόσο καλός λόγος να περιμένεις μέχρι τις 25 Απριλίου.

Όχι πως δεν το περιμέναμε με την άφιξη της τηλεοπτικής σειράς Fallout, αλλά τα στατιστικά μίλησαν από μόνα τους. Ο πρώτος κύκλος της σειράς στο Amazon Prime ολοκληρώθηκε και οι κριτικές ήταν τόσο καλές που έγινε το προφανές: ο κόσμος εγκατέστησε και πάλι το Fallout για να το παίξει στις κονσόλες.

 

 

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν περιορίστηκαν μόνο σε έναν τίτλο. Τόσο για το Fallout 4 όσο και για τα Fallout: New Vegas και το Fallout 76, οι παίκτες διπλασιάστηκαν μετά την πρεμιέρα του σώου του Amazon Prime. Μάλιστα το Fallout 4 συγκέντρωσε τα περισσότερα ποσοστά, μιας και ξεπέρασε περίπου τους 73.500 παίκτες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.

 

fallout54

 

Ωστόσο αν είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που δεν κρατιούνται να επισκεφθούν και πάλι τα Wastelands, υπάρχει μία πληροφορία που σίγουρα και θα σε ενδιαφέρει. Η Bethesda ανακοίνωσε πως το Fallout 4 θα αναβαθμιστεί στις κονσόλες επόμενης γενιάς, φτάνοντας τα 60fps  με πολύ καλύτερη ανάλυση και γραφικά. Μπορεί να έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια, αλλά τελικά φαίνεται πως άξιζε τον κόπο. Η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν στις 25 Απριλίου τόσο για Microsoft Windows, όσο και για τα PS5 και Xbox Series X/S.

 

 

Μέχρι τότε, ρίξε σίγουρα μία ματιά στο έπος του Amazon Prime.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved