Έρχεται νέο Xbox Series X μέσα στο 2024

Τα έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν τι περιμένουμε μέσα στη χρονιά από τη διάσημη κονσόλα.

Το νέο Xbox Series X φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει την επέλαση του, όπως αποκάλυψαν νέα δικαστικά έγγραφα της FTC, για την κονσόλα με το κωδικό όνομα Brooklin.

 

 

 

Φαίνεται πιο κυλινδρική από την υπάρχουσα, δεν περιλαμβάνει οπτικά κάποια μονάδα δίσκου ή blue-ray player, ενώ τα έγγραφα αναφέρουν επίσης πως θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 2ΤΒ και μοναδικό σχεδιασμό στο χειριστήριο (το βλέπουμε άλλωστε και στις φωτογραφίες).

xbox22

Το χειριστήριο είναι μέχρι στιγμής γνωστό ως Sebille και αναμένεται να διαθέτει επιταχυνσιόμετρο για γυροσκοπικό έλεγχο, διχρωμία και υποστήριξη για άμεση συνδεσιμότητα cloud, Bluetooth 5.2 και μια ενημερωμένη σύνδεση "Xbox Wireless 2". Όπως διαβάζουμε «επιπλέον, θα διαθέτει πιο αθόρυβα κουμπιά και thumbsticks, επαναφορτιζόμενη και αποσπώμενη μπαταρία, αρθρωτά thumbsticks και λειτουργία lift-to-wake». Το ανανεωμένο Xbox Series X θα προσθέσει υποστήριξη Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 και ένα chipset κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 6nm για βελτιωμένη απόδοση. Αναμένεται η ισχύς του να μειωθεί κατά 15% , αλλά η τιμή θα μείνει κοντά στα 500 ευρώ, όπως και η αρχική κονσόλα Xbox Series X.

 

xbox23

 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, περιμένουμε τη νέα κονσόλα φέτος το Νοέμβριο.

xbox24

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved