Τα γραφικά του Marvel 1943: Rise of Hydra είναι καθηλωτικά

Ρίξαμε μία πρώτη ματιά στο “Marvel 1943: Rise of Hydra με Black Panther vs Captain America”.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η Skydance Media θα συνεργαστεί με τη Marvel Games για να ένα blockbuster παιχνίδι δια χειρός Amy Hennig, γνωρίζαμε πως κάτι καλό θα συμβεί. Γνωρίζαμε φυσικά πως θα πρωταγωνιστούν οι Captain America και Black Panther, αλλά στο πλαίσιο του State of Unreal event παρουσιάστηκε και επίσημα.

Ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι "Marvel 1943: Rise of Hydra" και το πρώτο story trailer θα εστιάζει στην πλοκή του παιχνιδιού, η οποία θα διαδραματίζεται σαν ένα κατασκοπικό θρίλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στους Ναζί. Ή για να είμαστε πιο σωστοί η διαβολική μυστική οργάνωση HYDRA, όπως αποκαλείται στο σύμπαν της Marvel.

mGAcRcu

Τα γραφικά του παιχνιδιού καθηλώνουν με απίστευτα ρεαλιστικά μοντέλα που κάποια από αυτά είναι in-game cutscenes, τα οποία "τρέχουν" χάρις την Unreal Engine 5. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι θα μπορείς ν’ αναλάβεις  τον ρόλο τεσσάρων παικτών: ενός νεαρού Steve Rogers δηλαδή του Captain America, του Azzuri, παππού του T'Challa και Black Panther του B' Π.Π., του Gabriel Jones, μέλος των Howling Commandos και της Nanali, επικεφαλής των κατασκόπων της Wakanda. 

 

 

Όσον αφορά το casting, στο ρόλο του Azzuri aka Black Panther συναντάμε τον Khary Payton από τη σειρά "The Walking Dead", τον Drew Morelein ως Steve Rogers/Cap, τον Marque Richardson ως Gabriel Jones, την Megalyn Echikunwoke ως Nanali και τέλος, τον Joel Johnstone ως Howard Stark. Να αναφερθεί ότι το 1943 "τρέχει" με την νεότερη έκδοση της μηχανής γραφικών της Epic, την Unreal Engine 5.4, ενώ για τις εκφράσεις και τα μοντέλα χρησιμοποιήθηκε η MetaΗuman τεχνολογία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Την ίδια τεχνολογία για τα facial animations χρησιμοποιεί η Ninja Theory στο πολυαναμενόμενο Hellblade 2: Senua's Saga.

O3Wiab4

To Marvel 1943: Rise of Hydra θα κυκλοφορήσει εντός του 2025, χωρίς όμως να διευκρινίζονται οι πλατφόρμες που θα διατεθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved